Društvo Najavljen i koncert benda Nipple people

Maršuta Parade ponosa u Podgorici duža nego ranije

Maršruta sedme Povorke ponosa LGBTIQ osoba “Montenegro prajd” koja će biti održana u subotu 21. septembar u Podgorici ove godine je duža nego ikada do sada i obuhvatiće više od jednog kilometra centralih ulica Glavnog grada, saopšteno je iz organizacionog odbora.

Povorka će, kako su kazali organizatori, krenuti iz Bulevara Svetog Petra Cetinjskog, od spomenika Kralju Nikoli i nastaviti ka mostu Blaža Jovanovića odakle će nastaviti Bulevarom Stanka Dragojevića nakon čega će skrenuti u Bokešku ulicu i proći pored Trga Nezavisnosti sa kojeg će skrenuti u ulicu Slobode sve do hotela “Hilton” odakle će nastaviti Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog do početne tačke.

Kako je saopšteno, ove godine novina je i što će biti otvorene tri lokacije za ulazak na samo mjesto održavanja Povorke.

„Prvi ulaz biće u ulici Kralja Nikole kod hotela Nikić “M”. Druga lokacija ulaza biće na mostu Blaža Jovanovića (prilaz iz dijela grada preko Morače) dok će treći, novi, ulaz biti lociran u ulici Slobode na raskrsnici sa ulicom Miljana Vukova (ulaz iz pravca gradskog stadiona)“, rekli su iz Organizacionog obora Montenegro Prajda.

Ulazi će biti otvoreni u 16, a zatvoreni u 17 sati. Odmah zatim počeće program koji će trajati najkasnije do 18.30 sati.

Slavlje po održavanju Montenegro prajda biće nastavljeno koncertom hrvatskog benda “Nipplepeople” u 21 sat u Bokeškoj ulici, a koji je organizovan u saradnji sa Podgorica Art Festivalom.

40

avatar
1000
27
13
0
 
36
AjaKkkkddddGruGaro
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
dddd
Gost
dddd

koga jos ovo zanima

Gru
Gost
Gru

Bili su na bedem, ja bez gusala tamo ne idem.

Garo
Gost
Garo

Marsirajte koliko vas volja. Ja vas sigurno necu gledat.

Bolle
Gost
Bolle

Yeeeee dolazi nipplepeople
Bole,cujes ovo,idemo baticu!!!!

Realan
Gost
Realan

Nemam nista protiv homoseksualaca ali svakako mi nije logicno da polu goli paradiraju gradom i promovisu svoju seksualnost na silu .Smatram da je seksualnost licna stvar svakog pojedinca i nevidim logiku tog javnog prikazivanja iste .

Kkkk
Gost
Kkkk

Naravno da se treba zabranit da polugoli setaju gradom jer kako sjutra ako setamo sa djecom pored njih.. Trebam da objasnjavam djeci ko su ljudi u sadomazo kompletima?? Shvacam da ih neko provicira jer su LGBT a isto tako meni ce reci debeo si ruzan i eto fajta😀😀.I ja zenu poljubim na sred ulice al ne pravim paradu od toga… Više »

Aja
Gost
Aja

Salis li se druze AHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Gay parada, gay parada
Ponos Titograda 🎶

Lipovo
Gost
Lipovo

E, lijepo li nam JESEN pochinje, blago nama.

Mala Mo
Gost
Mala Mo

Slavlje??? A sto se tamo slavi?! Stvarno, sto se slavi?

Rajan
Gost
Rajan

A kad ce te setati u Ulcinju I Rozajama…

Fiki
Gost
Fiki

A kroz Tuži?

Fiki
Gost
Fiki

A kroz Tuzi?

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Nek se dobro izmore da vide da nije lako bit ….

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Nek se dobro izmore

Zecijasapica
Gost
Zecijasapica

Pasali..

R.Srpska
Gost
R.Srpska

Imate podrsku od brace iz BiH. Dolazim da setamo.

PG-081
Gost
PG-081

Samo ignore. .

LSCG
Gost
LSCG

Mora da su imali dobrog kondicionog trenera,spremanu se za OI.

Uvijek šetam
Gost
Uvijek šetam

Super!!!!

Send this to a friend