Društvo

Maturanti plesali i u Tivtu

Osamdeset maturanata Srednje mješovite škole „Mladost“ i Srednje muzičke škole plesalo je dana na gradskoj rivi Pine uz štrausovu muziku.

Sa palube školskog broda Jadran maturantima se obratio predsjednik Opštine Tivat Siniša Kusovac podsjećanjem da je čitav život jedno učenje.

„To je put. Na tom putu vas prate četiri znaka. Prvi znak su roditelji, i ja vas molim da ih poštujete. Drugi je znak srca, neka se pita i zna gdje vas vodi. Treći je znak znanje, kao nepresušnog izvora bogatstva. I, četvrti je znak praštanja – da znate da praštate jer ste tada veliki. U vašem srcu mora biti mjesta i za jednu malu luku – Tivat i pozivam vas da kada obiđete svijet, kada završite sa sticanjem znanja, da nam se vratite i tim znanjem nam ovdje pomognete“, poručio je on.

Matursko veče za 111 maturanata biće priređeno 25. maja, a Opština Tivat će finansijski podržati organizaciju ovog događaja.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
mojsilovićSonjaŠporki Ubljanin
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mojsilović
Gost
mojsilović

Što se i ti ne vrneš za Saraj’vo te ih obogatiš svojim znanjem i velikim iskustvom nego i dalje uništavaš Tivat? Kakvih licemjera ovo je za priču.

Sonja
Gost
Sonja

Sretno omladino👍

Šporki Ubljanin
Gost
Šporki Ubljanin

Mačke male…

Send this to a friend