Društvo

Mojkovac i Kolašin jedan grad

Međuopštinska saradnja predstavlja standard za kvalitetno obavljanje poslova iz nadležnosti lokalnih samouprava, njihovih preduzeća i ustanova. Zajedničke aktivnosti doprinose boljem i efikasnijem rješavaju problema građana, a time i poboljšanju kvaliteta života u lokalnim zajednicama.

Međutim, evidentno je da u Crnoj Gori opštine i gradovi rijetko udružuju snage i zato je bilo potrebno uspostaviti nov pristup saradnje koji su danas primijenila komunalna preduzeća iz Mojkovca i Kolašina.

Ovo je novi pristup mojkovačkog i kolašinskog komunalnog preduzeća u rješavanju problema.

Naime, ova dva Društva su zajedničkom akcijom pokazali kolegijalnost i kako kažu “radno druženje” koje će postati
praksa.

Grupa koja je simbolično brojala 20-ak ljudi koliko su u kilometrima udaljena ova dva grada je košenjem i čišćenjem javnih površina u gradskoj zoni postigla odlične rezultate.

“Smatramo da je osnova razvoja naših malih zajednica isključivo zajedničko djelovanje, i da ne postoje granice između opština. Na ovaj način htjeli smo da pokažemo da se moramo podržavati i da će ovaj sistem rada biti ustanovljen minimum jedan put mjesečno. Nadamo se da će ova akcija biti primjer dobre prakse i za ostale oblasti od značaja za razvoj naših zajednica”, zadovoljno ističu direktori Predrag Smolović i Milivoje Bulatović.

7

avatar
1000
4
3
0
 
7
YesVukmilošXTXBoka kotorska
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
XTX
Gost
XTX

Čestitke na ovoj akciji.Tačno je da su MK i KL uvijek bili jedan grad,bratski grad.Ne sumnjam u viziju dvojice mladih i uspješnih ljudi,direktora komunalnih preduzeca MK i KL.Predrag Smolovic je nova mlada snaga i energija ovog grada,a to je vidljivo u svim poljima kada je grad Mojkovc u pitanju.Sve pohvale i puno srece u daljem radu.

Vuk
Gost
Vuk

Nikad MK i KL nijesu bili jedan grad. To su dva svijeta.

Boka kotorska
Gost
Boka kotorska

Vodite i ove vase zemljake iz Boke,pa neka ih odakle su dosli. To obraza nema

Yes
Gost
Yes

Vjerovatno bi ti trebalo prvi da se spakujes, pa izvoli, daj primjer 🙂

radijatorčići
Gost
radijatorčići

Sad liče na dva sela!

Enigma
Gost
Enigma

Trebali ste pozvati i ove Kadrove što nam poslate u Podgoricu 😂

miloš
Gost
miloš

Nijesu ludi da se vrate

Send this to a friend