Društvo

Montemlin donira Crvenom krstu Crne Gore 100 tona brašna

Crveni krst Crne Gore će početkom naredne nedjelje dobiti vrijednu donaciju od Montemlina, članice Šajo Grupe, u vidu 100 tona brašna, saopšteno je danas iz te organizacije.

Kako se ističe, pomoć je, po želji donatora, i u skladu sa mandatom i djelovanjem Crvenog krsta, prvenstveno namijenjena socijalno ugroženim građanima i staračkim domaćinstvima, ali i porodicama onih koji su na prvoj liniji djelovanja u trenutnoj situaciji – zdravstvenim radnicima.

“Crveni krst Crne Gore ovih dana šalje humanitarnu pomoć na teren, kako bi ista bila podijeljena humanitarno najugroženijim porodicama, putem opštinskih organizacija Crvenog krsta. Pomoć će biti dijeljena u kontinuitetu u narednom periodu, tako da će ova donacija biti veoma značajna za naše korisnike, s obzirom na to da je brašno jedan od najvažnijih prehrambenih artikala, posebno u ovom periodu”, saopšteno je iz Crvenog krsta.

Osnivači Šajo Grupe i Montemlin-a, Mirko i Žarko Rakčević, ovom donacijom žele da doprinesu odgovoru na ukupnu složenu situaciju koju je izazvao korona virus, ali i da pomognu da brašno dobiju oni koji su ugroženi i koji nisu u mogućnosti da ga ovih dana kupe u prodajnim objektima.

“Crveni krst Crne Gore se zahvaljuje Montemlinu i Šajo Grupi na ovoj vrijednoj donaciji, i poziva i ostale donatore da daju svoj doprinos, kako bi se zajedno pružio bolji odgovor na potrebe najugroženijih”, poručili su iz te organizacije.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
GavrileTaxiKokiMajka
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gavrile
Gost
Gavrile

Kupujmo domaće brašno, proizvodnja Bjelopavlići Crna gora,poljoprivredno gazdinstvo Martinići!

Taxi
Gost
Taxi

E ovo je pomoc. Svaka cast!!!

Koki
Gost
Koki

Mandiću i pipunu da se ponese po jedna vreća , da ne plaču Vučiću da nemaju brašna.

Majka
Gost
Majka

Bravo!

Send this to a friend