Društvo

Moto Djeda Mrazevi ponovo u dječjem Domu Mladost

Deveta humanitarna akcija „Moto Djeda Mrazevi“ biće održana iduće subote, 22. decembra u Dječjem domu „Mladost“ u Bijeloj.

Organizator je Udruženje „No Limit Bikers“ iz Podgorice, a motoriste iz čitave Crne Gore ugostiće moto klub „MC Cruiser“ Herceg Novi.

U saradnji sa moto klubovima i motoristima iz čitave Crne Gore, odlučili su da i ove godine, u susret novogodišnjim i božićnim praznicima, obraduju djecu lišenu roditeljskog staranja, rekao je Radiju Herceg Novi Marko Radulović iz Udruženja „Motociklisti bez granica“. Osim poklon paketića, u dogovoru sa upravom doma, ovoga puta će donijeti i garderobu i obuću za mališane.

“Zahvaljujući novčanim prilozima bajkera i klubova iz cijele Crne Gore i donacijama sponzora, u dogovoru sa rukovodstvom Dječjeg doma „Mladost“ za štićenike ćemo obezbijediti vrijedne poklone. Osim paketića sa slatkišima i igračkama, ove godine djeci u domu donosimo zimsku odjeću, topli veš i pidžame, trenerke, patike, čizme, modrne slušalice i slično. Međutim, sami pokloni nisu najbitniji. Cilj nam je da pošaljemo lijepu poruku i da u vrijeme najveselijih praznika djeci koja ih ne mogu proslaviti sa porodicom, poklonimo pažnju i makar malo radosti. Domaćin bajkerima iz cijele zemlje biće Moto klub “MC Cruiser” iz Herceg Novog, akciju je podržala i Radio televizija Crne Gore, a imaćemo i besplatan prolaz kroz tunel „Sozina“ i prevoz trajektom”, kazao je Radulović.

Ova hvale vrijedna akcija iz godine u godinu raste, pa se očekuje dolazak preko 200 motora, koji će prodefilovati Herceg Novim.

“Nadamo se da će nas poslužiti vrijeme, i radujemo se novom susretu sa našim drugarima koji se uvijek najviše obraduju dolasku „Moto Djeda Mrazeva. Prošle godine je bilo preko 200 motora, a vjerujem da će ih ove godine biti još više. Učestvovaće moto klubovi „Familija“ i „Titograd“ iz Podgorice, „Noćni vukovi“ Crna Gora, „Sokolovi“ i „Vitezovi“ iz Berana, „Bar“ i „Moćnici“ iz Bara, „Pirati“ iz Ulcinja, „Posejdon“ iz Budve, „Lavovi“ iz Kotora, „Shark“ iz Tivta, „Independent“ i „Cruiser“ iz Herceg Novog. Iz Podgorice ćemo krenuti u 10 sati ispred “Delta city”-ja ka Sozini, motoristi iz Bara, Ulcinja i Sutomora pridružiće nam se na raskrsnici ka Petrovcu, Budvani na Jazu, a Kotorani i Tivćani na trajektu. Novljani će nas čekati u Kamenarima, odakle krećemo u defile do Igala, a dolazak u Dječiji dom je planiran oko 12:30, rekao je Radulović, istakavši da već razmišljaju o jubilarnoj desetoj akciji iduće godine”, objašnjava on.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Smješak
Gost
Smješak

Bravo bajkeri!!!

Pomorac
Gost
Pomorac

Svaka cast bajkeri!!!

Crnogorka🌷
Gost
Crnogorka🌷

Bajkeri divni ste💖, srce mi se stegne kad pomislim da je neko ostavio tuđim ljudima najvrjedniji dio sebe-svoje dijete…☹

Mirjana
Gost
Mirjana

Bravo Bajkeri i hvala vam na dugogodisnjem trudu.Zivi bili sto god.malisani i nasli svoj topli dom.Zivi bili Bajkeri.Volimo vas.

Iki
Gost
Iki

Inace se pise “djecijim”, drugi razred osnovne…

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Bravo!

Aleksandar
Gost
Aleksandar

Svaka cast njima mnogo znaci, a dobro se dobrim vraca…

Tijana
Gost
Tijana

Konačno neki lep i zanimljiv tekst.
🙂

Rajan
Gost
Rajan

Bravoooo !!!!!!

Send this to a friend