Društvo

Najvažnije spriječiti širenje koronavirusa, Tuzi daju dodatno ohrabrenje

Nije bilo, i nema ni danas važnijeg interesa Crne Gore nego da spriječi širenje infekcije koronavirusom, da zaštiti zdravlje naših građana, i kao što vidimo to radimo dosta uspješno, a primjer jednog efikasnog i odgovornog ponašanja u datim okolnostima stanovnika Opštine Tuzi nam svima daje dodatno ohrabrenje, dodatni podsticaj i predstavlja uzoran primjer, rekao je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović nakon posjete Tuzima.

“Zadovoljstvo mi je da sam tokom posjete Opštini Tuzi danas bio u prilici da od strane njenog predsjednika Nika Đeljošaja čujem informaciju da je stanje u Opštini Tuzi stabilno i da se uočava da su preduzete mjere od strane nadležnih zdravstvenih institucija i državnih organa u prethodnom periodu dale puno opravdanje. Kao što se svi sjećamo, prije samo desetak dana ovdje smo imali jednu potencijalnu ekspoloziju u širenju infekcije korona virusom, ali zahvaljujući pravovremenim mjerama preduzetim od strane nadležnih organa, zahvaljujući dobroj organizaciji u Opštini Tuzi, i zahvaljujući odgovornom odnosu njenih stanovnika mi danas svjedočimo da su te mjere ne samo bile opravdane, nego da su njihovom odgovornom implementacijom proizvedeni efekti koji nas danas sve čine jako srećnim i zadovoljnim”, istakao je on.

Đukanović naglašava da se pokazuje su te mjere bile opravdane, a odgovoran odnos građana potvrđuje sve ono “što znamo, da su građani sa ovog prostora kao i u mnogo ranijim događajima iz starije i novije istorije Crne Gore, u svakom kritičnom momentu pokazali punu odgovornost prema državi Crnoj Gori i prema njenim strateškim interesima.”

Predsjednik se zahvalio volonterima u Opštini Tuzi koji su preuzeli jednu veoma rizičnu i veoma zahtjevnu ulogu u periodu zatvaranja Opštine Tuzi, koji su obezbijedili efikasnu dostavu hrane i svega drugog što je neophodno svakom stanovniku i svakom domaćinstvu u Opštini Tuzi.

“Želim, takođe, da afirmišem ulogu, ne samo zdravstvenog sistema, o tome sam već više puta govorio tokom posljednjih dana, nego i svih uniformisanih razlika, bilo da je riječ o pripadnicima policije, ili pripadnicima Vojske Crne Gore, koji su pomogli uspješnoj implementaciji mjera koje preduzima država. Zadovoljstvo mi je, takođe, da primjećujemo da se stanje po pitanju zdravstvene zaštite svih građana Crne Gore popravlja. Danas zaista svjedočimo tome da je zdravstveni sistem Crne Gore dobro opremljen i da teme koje su dominirale u našoj javnosti prije samo sedam, osam dana, su skinute sa dnevnog reda, da je zdravstveni system obezbijeđen svim onim što je potrebno za efikasno suzbijanje rizika širenja zaraze”, poručio je Đukanović.

Kako je dodao vjerujem da su se zahvaljujući obimnim nabavkama i donacijama stvorili uslovi da sada dio tih roba kroz maloprodaju i kroz apoteke, može biti dostupan i građanima Crne Gore, da i se na taj način potpomaže preventiva kod svakog građanina i potpomaže ono što je nesumnjivo do sada pokazano kao odgovoran odnos svih građana Crne Gore, zahvaljući svemu tome.

“Ali želim posebno da naglasim zahvaljujući odgovornom odnosu građana Crne Gore mi danas ipak možemo da kažemo da je situacija i dalje pod kontrolom, da su trendovi u pogledu širenja bolesti veoma ohrabrujući za sve one koji žele da odgovorno promišljaju sadašnjost i budućnost naše države. Posljednjih tri dana imamo jednocifrene podatke kada je u pitanju širenje zaraze u Crnoj Gori. Sve to ubjedljivo svjedoči da se sistem u Crnoj Gori uspješno nosi sa ovim problemom i da građani Crne Gore podržavaju taj sistem odgovornim odnosom prema propisanim mjerama”, kazao je on.

Đukanović vjeruje da svi zajedno i na ovim pitanjima učvršćujemo svoje povjerenje u našu državu, učvršćujemo povjerenje u institucije našeg sistema i vjerujem da na taj način, kao i u svim drugim kriznim situacijama, ubrzano zrijevamo sa boljim kapacitetima za sve izazove koji slijede, sa kojima će se Crna Gora suočavati u budućnosti.

“Ovo je istovremeno prilika da kažem da se odnosimo sa izuzetnom zahvalnošću prema svim donatorima koji su tokom prethodnih dana i sedmica pomogli ove napore države Crne Gore bez ikakve rezerve i razlike, prema svima koji su to uradili a koji žive i koji rade u Crnoj Gori, posebno prema onoj Crnoj Gori koja živi izvan naših granica, prema ljudima koji su u iseljeništvu, koji su u biznisu, koji su povodom sporta i drugim povodima izvan granica Crne Gore, ali koji nijesu zaboravili na Crnu Goru I koji su se zaista pokazali jako nacionalno odgovornim ljudima i jako pažljivim i humanim prema onome što su potrebe Crne Gore, potrebe njihovih porodica, potrebe njihovih sunarodnika u Crnoj Gori, zahvaljući svemu tome mi smo lakše podnijeli dosadašnji teret krize”, istakao je Đukanović.

Poručuje da se moramo pokazati istrajnost.

“Sve ovo što sam do sada kazao jeste ohrabrujuće, jeste na neki način podsticajno za sve građane Crne Gore, posebno one koji su u prvom frontu borbe protiv širenja zaraze korona virusom u Crnoj Gori, ali ne smijemo nikako izvesti zaključak da je kraj toj borbi, ne smijemo izvesti zaključak da se sada možemo opustiti u odnosu na sadašnji nivo odgovornosti, kao što vidimo, u mnogo razvijenim ekonomijama, u mnogo snažnijim državama nego što je naša država se i ne pomišlja na kraj krize. Tako da ne bismo smjeli, da tako kažem, prerano izvesti zaključke iz ovih ohrabrujućih trendova širenja bolesti o kojima sam govorio, treba, naprotiv, pravilno razumjeti da su ti trendovi za nas povoljni i zadovoljavajući upravo zato što smo pokazali takav nivo odgovornosti”, smatra Đukanović.

Sa tim nivoom odgovornosti mora se astaviti i narednih dana, da bi u sada već doglednoj budućnosti mogli razmišljati da se približio kraj ovoj krizi, da se stvaraju uslovi za relaksaciju postojećeg režima života u Crnoj Gori, i da se stvaraju uslovi za ono što svi želimo, da se vraćamo svojim redovnim navikama, svojim redovnim poslovima, redovnim odgovornostima, redovnim ugodnostima, i da možemo kao slobodni građani bez ikakvih ograničenja nastaviti da uživamo u blagodetima koje nam pruža naša zajednička državna kuća Crna Gora.

Sa predsjednikom Đukanovićem u Tuzima su bili i direktor Kliničkog centra Jevto Eraković i direktor Urgentnog centra i član Kriznog medicinskog štaba Nermin Abdić.

173

avatar
1000
121
52
0
 
155
Mehmed AgazoraMarvoMAKANJAMirko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mehmed Aga
Gost
Mehmed Aga

Živio ti nama 1000 god, kome nevalja nek ide dje mu valja.

Marvo
Gost
Marvo

Kad poltronisanjem zalivas njivu,najbolje uspijevaju diktatori.

MAKANJA
Gost
MAKANJA

Ka da je u medjudržavnu pośetu otiša!!!Čemu albanska zastava tu?

zora
Gost
zora

eto de…

pośeta kao pośeta je uredu.
Ali, što je sa ovim zastavama stranijeh država?
Nema potrebe ni za kakvom stranom, osim jednom jedinom, državnom!
Atmosfera fotografije reflektira pośetu Preśednika Crne Gore susjednoj državi…
…ovog niđe nasvijet nema!!!

Mirko
Gost
Mirko

Bravo majstore,sve se radi kako treba👍

mozzze
Gost
mozzze

Kad se sve ovo zavrsi,jedini on moze da se sa ponosom pojavi svuda,zasluzio je,i narod ga zato voli,jer tu u teskim situacijama

aristokrata
Gost
aristokrata

Bez puno priče i pompe,ali sa puno rada i ljubavi prema svojim gradjanima,na kraju svega rezultati sve govore.

zvijezda
Gost
zvijezda

Tako se to radi! Pravi primjer svima i pokazujete kako se voli svoj narod i svoja drzava!

Ja sam
Gost
Ja sam

Ko je ovaj ???

missss
Gost
missss

Ovakva situacija je zahvaljujuci vama i vasim saradnicima! Imamo povjerenje samo u vas!

alexandra
Gost
alexandra

Hvala bogu na vrijeme ste preduzeli mjere,da nijeste to odradili,Tuzi bi bile jako ugrozene!Mi to cjenimo

mjesec
Gost
mjesec

Tako je predsjednice!Mjere su itekako opravdane,i mi gradjani sve to cijenimo!Hvala sto mislilte na nas!

Sloboda
Gost
Sloboda

Građani su ocekivali vise od Vas u ovoj situaciji.Mislim da ste previse podbacili.

Jovan
Gost
Jovan

E ovo se zove Predsjednik! Nije ni cudo sto je najbolji i sto ga gradjani vole i postuju. Nije mala stvar doci i obici mjesta koja su ocijenjena kao zarista virusom, ali zeli da se uvijeri sam kako te opstine i mjesta se drze u ovoj situaciji i da im pomogne kao sto je pomogao u Beranama i kao sto… Više »

Ilija
Gost
Ilija

Tuzi su sad odlicne kakve su mogle biti da se nijesu pridrzvali mjera i da UP nije ih nadgledala i to je dokaz da je sad najbitnije da smo svi kuci i da ne izlazimo i da postujemo sta nadlezni kazu kao sto je i danas rekao Predsjednik nam.

Linda
Gost
Linda

Zapamtit cemo ko je sve bio uz nas i Tuze u ovoj kriticnoj situaciji, niko nam se nije okrenuo od onih prije sto su nam obecavali brda i doline lise ljudi koji su danas bili kod nas u Tuzi i Vlade.

Andrej
Gost
Andrej

Drzava je pokazala da moze da se nosi sa svakom situacijom i ono sto je najbitnije je da je na vrijeme uradila sve sto je bilo potrebno da su suzbila sirenje korone.

Rade
Gost
Rade

Dje je sad opozicija da ode i vidi kako su stanovnici Tuzi, nema ih nidje u misju rupu su se zabili.

Goran
Gost
Goran

Tuzi su bile kriticne u pocetku jer se jedna cijela porodica bila zarazila ali kako su preuzeli sve mjere potrbne sad su Tuzi jedne do najboljih po putanju zarazenih.

Ognjen
Gost
Ognjen

E Milo niko ti nije ni do koljena, svaka tebi cast drugi bi se sakrio i ne bi smio da obilazi kao sto si ti uradio prvo KBC, pa Berane i sad Tuzi.

Hoti
Gost
Hoti

Hvala drzavi na pomoci i opstini Tuzi na odlicnoj organizaciji kao i svim donatorima uz zelju da ova epidemija u CG sto prije prodje.KBC hvala na lijecenju nasih mjestana.

Oliver
Gost
Oliver

Tuzi su odlicno suzbile sirenje virusa jer ovo kako dani odmici malo broj je u Tuzima zarazen, a tu je glavnu ulogu imala drzava koja je na vrijeme reagovala.

Albanska Dijas.
Gost
Albanska Dijas.

Što je ovo đe je Nikola Camaj u ovoj priči…zašto se njemu nije dala Riječ..

Окле
Gost
Окле

Пресједниче, има ли што ново о оној помоћи из ЕУ-НАТО, или нема, обзирим да ништа не производимо. Гласачко тијело ће вам спласнути дебело наставили се овако.

Stefan
Gost
Stefan

E Presjedniče da si živ I zdravo sto godina !

Tuški
Gost
Tuški

A boga mi ovim patriotima Albanskim nije bilo lako bilo dnas da ovu Gromadu I Ljudurinu sresti i pratiti njegovo izlaganje, lakse je razumjeti Iljir metu🤪🤪🤪🤪🤪🤪. Oni im posla usmenu podršku a Dusko Marković odma pomoć,kao i Glavni Grad i Ivan Vuković.Nek je vječna Crna Gora braćo Tuzani🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

ene
Gost
ene

Prvo su ga Beranci dočekali sa maskama a sad svi u Crnoj Gori.

Oki
Gost
Oki

Ne mora više dolazit u Berane

Kasija
Gost
Kasija

Na muci se junaci vide. Svaka čast ovome čovjeku za sve što je uradio do sad.

DragoNK
Gost
DragoNK

Ovakav čovjek zaslužuje da bude tu đe jeste.I posle neka se ne čude što ga svi podržavaju
ZA svoju državu i njene građane je u dobru i zlu!

Kolasinacc
Gost
Kolasinacc

Na ovog čovjeka treba da se ugledaju mnogi. Tako se brine o svom narodu.

Gospodja Franca
Gost
Gospodja Franca

Voljeli ga ili ne on je opravdao povjerenje ovog naroda. Samo neka nastavi sa svojim radom

Sony
Gost
Sony

Iz dana u dan sam sve više prijatno iznenađen. Nisam do sad izlazio na izbore ali sad znam koga cu sigurno podržati

Zvezdasica
Gost
Zvezdasica

Drago mi što živim u državi u kojoj nam je vlast za svaku pohvalu. Samo naprijed, dokazali ste zašto ste tu đe jeste ovoliko godina

Djekna
Gost
Djekna

Bio i ostao predsejdnik za primjer svima

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Milo, sram te bilo, ti živ a srpske novine kažu da si od korone na umoru i da blagosiljaš Crnu Goru.😂 Ne znam kome da vjerujem: svojim očima ili srpskom Alo- u? Stvarno, ima li kraja ovim lažovima? Ima li to mrvu obraza?

Kriger
Gost
Kriger

Na sreću,Crna Gora je pozitivan primjer za razliku od Srbije koja odaje utisak neozbiljne,neorganizovane i haotične države koja i pored svoje muke posredstvom Vučićevih tabloida priželjkuje nesreću i zlo našoj zemlji. Još jednom svaka čast CG vladi na do sada preduzeti mjerama !

Bnjj
Gost
Bnjj

Cg i Srb primjer propalih država, đe elita pljačka

Distanca
Gost
Distanca

Po ovom pitanju napredniji smo od većine Evropskih država,pa i SAD-a.Vidite kako možemo ujedinjeni da napredujemo brzo.Kad bi ovako razmišljali i o nekim drugim temama,ali ne…

Kosta
Gost
Kosta

Bravo predsjednice! Ovako se pokazuje briga, zato sto ste takvi zato cemo i mi biti disciplinovani do kraja.. Zajedno cemo pobijediti ovaj virus!

cikoticka-drack
Gost
cikoticka-drack

a i nazadnu opoziciju i drzavne neprijatelje, napred do pobjede, do napretka

Ivka
Gost
Ivka

Covjek koji ne prica prazne price, nego djeluje. Zato sto si najbolji, izdominiracemo na izborima!!

Sandra
Gost
Sandra

Izdominiracemo-odade se ti odakle si i zasto pises 🙂

Petar
Gost
Petar

Mora li da visi po TV-u kao Vucic? Ovo je Gospodin bre, ne mora da se pojavljuje svako malo kako bi se vidjelo da je uz gradjane.. Svaka cast Milo!

Окле
Gost
Окле

Предсједниче, има ли те омоћи од ЕУ или онд НАТО-а, зна ли се? Оће ли га питат’ то иједан новинар више?

Leks
Gost
Leks

Svaka ti je sveta, jos se nije rodio taj koji ce ti pariratii..

gangrena
Gost
gangrena

sada ce srbijanski mediji ,koji pisu da je Milo zarazen koronom, nastaviti novu epizodu pisanja kako je Milo namjerno posjetio Tuzi da bi ,,objelodanio,, sopstvenu ,,infekciju,, koju vise ne moze da krije. i kao fora,dobio je prilikom posjete Tuzima (doduse,u kontaktu sa neinficiranim gradjanima…ali,srbija je to)

Zeljko
Gost
Zeljko

Svaka mu cast

Sandra
Gost
Sandra

Mnogi danas koji nisu za njega mu skudaju kapu i zahvaljuju se. Covjek koji je uvijek djelima govorio koliko je vrijedan. Pobijedit ce ponovo jer mu nema ravnog jos.

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Kao dijete rata srce mi je puno kad vidim mir,svaka cast gospodinu Djukanovicu kako je uspio da stvori i odrzi ovako multietnicku i gradjansku drzavu

Leart
Gost
Leart

Milo namigne i respiratori mu stignu iz cijelog svijeta a vucic kuka kako ce morat sam da uzme avion da ode po njih ahahahhahe zato ja volim naseg predsjednika,jer je klasa iznad svih ostalih

Komita
Gost
Komita

Alo Nik,sto treba,respiratori jel? Aj sad cu obrnit 2 broja telefona i stizu.

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Pitanje je minuta bilo kad ce se neki velikosrbin pobunit sto stoji albanska zastava u manjinsku opstinu,al im zato trobojke po beranama ne smetaju…

Sava
Gost
Sava

Bravo za Mila! Tako se to radi,mnogi treba da se ugledaju na vas!

Darija
Gost
Darija

BRAVO CARE .🤗🤗🤗

Liberal
Gost
Liberal

Ma nemoguce ,ja na in4s procitah da ima koronu i da mu se bore za zivot ahhajahajaj NAPRIJED KRALJU ! Nek ti zavide dusmani !

Stefo12
Gost
Stefo12

Socijalna distanca ispostovana,svaka cast

Rada
Gost
Rada

Ovo se zove predsjednk.Mnogi ga iz okruzenja zele sada i tek sada vide koliko je on ucinio za Cg i koliko ona sada vrijedi.Nekad neki nisu ni culi za Montenegro.

Zeljac
Gost
Zeljac

A ko to nije iz regiona cuo za CG sve do sad, pametnjakovicu…znas li koje zemlje cine region…samo je glupost vjecna, uzas

Olivera
Gost
Olivera

Mogu da pricaju sta hoce,ovaj covjek zajedno sa svojim saradnicima je odgovoran,zasto se mi danas osjecamo bezbjedni i uvazeni u svijetu.

NIKOLINA
Gost
NIKOLINA

Ostani doma pusti skitnju

Bnjj
Gost
Bnjj

Predizborna kampanja. Bolje da je dao novac ljudima i doveo investitore

Rozaj
Gost
Rozaj

Pogledajte sta pisu novine u srbiju, Djukanovic da ke bolestan, a kralj ziv i zdrav, i posjetio Tuzi

Ratko
Gost
Ratko

Takva im je sva istina, daleko im kuca od nase, nek je vjecna Crna Gora.

jacobrotsild1
Gost
jacobrotsild1

Kazu na dnevnik sef drzave,isto kao Brnabicka Vucicu,eee propalo se,a narod salje sms i donira po 1 e…

Jelenabatricevi
Gost
Jelenabatricevi

Bravo milo. ….

pravda
Gost
pravda

Ja se mozda ne razumijem dobro ali zasto stoji albanska zastava zajedno sa crnogorskom?

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Zato sto koja god se istice, mora crnogorska biti uz nju.

Boris
Gost
Boris

aj ne mlati

Kos
Gost
Kos

kad bi bio i predsednik srbije mi bi pevali a ovako imamo iz uvoza predsednika bosanac

Vako
Gost
Vako

Do koljena mu nisu svi

Oki
Gost
Oki

Ništa nam ne vrijedi ovaj predsjednik nije ni za ispred kuce svoje ni tu ga ne podnose ljudi!

Crni
Gost
Crni

Milo i Vucko, dva brata

Miko
Gost
Miko

Vidjeli smo brata iz srbije,bas ga je brat hehe

Tole
Gost
Tole

Sto godina da nam zivi Milaš! Vlada se pokazala uvođenjem pravih mjera kao sposobna. Nazalost, Vucic i Nestorovic u Srb bez strategije. Df je totalno izdušio ovoga puta, smucili su se svakome,pogotovo zluradi komentari njihovih aktivista protiv svega u CG.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Kako u Tuzi, kad Srbi vele da je teke živ. A Srbi ne lažu.

cikoticka-drack
Gost
cikoticka-drack

samo kad ne mogu

Окле
Gost
Окле

Јел’ могуће да пресједник само шетка по ЦГ-ри. Он би требао да се понаша као сви пресједници Свијета, да даје изјаве, нпреже дипломате.да нам ЕУ пошаље омоћ коју су обећали, а које НЕМА. Турска је послала помоћ којј је вриједност мања него што су поједини фудбалери помогли. Министар здравља нек обилази болнице, а ти предсједниче ради оно што треба да… Više »

Ratko
Gost
Ratko

Ima ko to radi, on je tu da im daje kordinate, sta i kako, nek je vjecna Crna Gora

Markus
Gost
Markus

Svaku bolnicu su obisli prije nego je bilo i 20 oboljelih. Ne samo bolnice nego i karantine, kasarne, vojnu bolnicu itd… sve… i turska je clanica NATOa… sve su uradili bezprekorno ali ti i tebi slicni od stalnih poraza evo 30god puni ste ogorcenja a zadojeni mrznjom. Od takvog dusevnog stanja nemate jasnu sliku svijeta u kome zivite i stvari… Više »

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Koja legenda-ni centa ne uloži a dijeli pomoć drugih na kašiku po opštinama.

Bnjj
Gost
Bnjj

Predizborna kampanja

Kushin
Gost
Kushin

Ma nikad nisam ni sumnjao u Mila svaka cast Vidji mu korak kako drzi ti si munja nasa i hvala za sve!

Ranko
Gost
Ranko

Niko ko ima mozga vise nece glasati za DF.Vidite li kako se ponasa pravi drzavnik.Nihov vodja je od drzavljana svoje drzave proglasen bolesnikom…sta vise reći.

Prc CG
Gost
Prc CG

Hahahahaahha kao se nadate a spasi vas korona,kad prođe korona prošao je j dps,hahahahahhha…Malo ste rano obradovali hahahahh

Kushin
Gost
Kushin

Ovaj sa lijeva Mila je iz tuzi po kombinaciji pantalona sako i kravata sarena a ne ide legendo pa sve da te oblacio Gabanah 😉

Prc CG
Gost
Prc CG

Snimite ga da je došao u Tuzi pa onda nas obavijestite,može tako????

Realnost
Gost
Realnost

Inflacija 90 ih uveo euro,sačuvao zemlju od bombardovanja,stvorio državu,Kako god da ga gleda možda je ljudima oko njega bilo lako ,njemu sigurno nije.

Jastreb
Gost
Jastreb

Bas je macak za ostale miseve sa opozicione scene.. El Presidente!

Tuzii
Gost
Tuzii

Eo gledam ove Srpske i Albanske patriote na baterije kako blate ovu državu,da im poručim samo da se manu lažnog patriotizma Crna Gora će biti Vječna.

Daky
Gost
Daky

Ne mjesaj srbe i Albance nikako Albanci nikad nisu ratovali ni skim!Sto se ne moze rec za srbe.

Bice Bolje
Gost
Bice Bolje

Ovo je slika iz klinickog centra od prije ko zna kad slikano sa glavnog ulaza, kakvi Tuzi??

Brano
Gost
Brano

Ne klapi obraza ti

Bnjj
Gost
Bnjj

Izborna godina, kampanja. Sjeća li se ko 2012god i njegovog obećanja o 40000dobroplaćenih radnih mjesta šta bi sa tim. Samo 2018 u Eu se legalno iselilo 3000građana a nelegalno puta. SAD mu se politika svela u obilazak staračkih domova

Mileva l
Gost
Mileva l

Sve da je tako,a nije,niko mu nije ravan.

Mopek
Gost
Mopek

Sinoc slusam izjavu Vucica koji govori da ce da sjedne u avion i da podje po respiratore, gledam press iz Bosne i Hercegovine ne umiju politicari masku da stave…. DJUKANOVICU CRNA GORA SE PONOSI S TOBOM!!!!

Uzi
Gost
Uzi

Poslije ovoga bi trebali opoziciju da prikacite na respiratore 😀

Jelena
Gost
Jelena

Kakav covjek ovo je nevjerovatno! Obezbijedio je pomoc iz Turske, obezbijedio pomoc penzionerima u Beranama, daje nesebicnu podrsku u ovim teskim trenucima… zivio kralju!

Bnjj
Gost
Bnjj

I namakao je milione dok ga gladni obožavaju i daje im mrvice. Po Forbsu milioner 14mil€bogastvo a 1989 bio je postanar.A brat 200mil €bogat, dok mi radimo za 200,300€

Nista 40
Gost
Nista 40

Ne mlati

Edi
Gost
Edi

Reče Milo sam sebi…

Stefan
Gost
Stefan

E baš kralj 👍

Jovo Jaksic
Gost
Jovo Jaksic

Nisam za ovog covjeka, barem nisam bio do sad dok se nismo nasli u ovoj situaciji, ali jedno veliko hvala jer da nema pojeo bi nas ovaj virus pored nezrelog razmisljanja pojedinih, pozdrav od Jaksica iz Kotora!

Liberal
Gost
Liberal

Slazem se

Kameni
Gost
Kameni

Covjek koji je uz gradjane Crne Gore u svakom trenutku, da mozda neko iz opozicije nije posjetio bilo koju opstinu? Da mozda nisu pomogli drzavi? U pamet se narode! Zivio gospodine Djukanovicu!

Petar
Gost
Petar

Ovo je slika od prije neki dan, samo ovaj što drži kisobran prešao na drugu stranu

Vuk
Gost
Vuk

Predsjednik svih gradjana 💪🏻

Maks
Gost
Maks

Neki portali u srbiji ,objavili da je vec dva dana u teskom stanju od korene e zamislite tu mrznju i bolest.
ZIVJELA CRNA GORA ,ZIV BIO PREŚEDNICE!!!
🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

PRIMORAC
Gost
PRIMORAC

ZIVJELI GRADJANI CRNE GORE SVIH VJERA I
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Velimir
Gost
Velimir

Ovaj predsjednik je jedan jedini koji dozvoljava raznim idiotima da ga vrijedjaju I omalovazavaju!
Neka zivi Crna Gora I njen predsjednik vjekovima!

Daky
Gost
Daky

Nije bitno sta ti kazu vec ko ti kaze.

442
Gost
442

U kakve oni obilaske idu? Valjda zabrana vazi za sve? Zar nismo svi ravnopravni?

Prč
Gost
Prč

Jedan od onih koji bi da je jednak sa papom.pa to su radne obaveze tih ljudi.onda bi i doktori trebali u izolaciju i ovi sto rade u prodavnicama pa sta bi ti radio onda srecko

Dejo australija
Gost
Dejo australija

Bravo milo. ……..

Jelena graciani
Gost
Jelena graciani

Bravo milo. …….

Djojlan
Gost
Djojlan

Vise je pomoci donirao ona ljudina iz Rozaja nego svi svetosavci zajedno doduse sekta spc daje gratis tamjan ali po 50centi i to naplacuju gadovi!!

Ivan Sekulović
Gost
Ivan Sekulović

Zamislite kakvi su ovi iz Dan-a kad ste vi duplo bolji i objektivniji od njih.

Oaza
Gost
Oaza

Milo svaka ti cast. I sa ovolikim radom ne sumnjam da necemo izaci kao pobjednici.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Пријатно!

Djekna
Gost
Djekna

Presednik nam vrijedno vjezba u ovim danima korone. Vidji mu plocice po stomaku. Respekt.

Masnica
Gost
Masnica

Ponosna sam na svoju drzavu sta sve rade za dobrobit i sigurnost nas gradjana.

Sejo
Gost
Sejo

Milo je covjek koji zasluzuje sve najbolje, svaku pohvalu. Samo naprijed.

Nikolas
Gost
Nikolas

Bravo Predsjedniče!

Dzonson
Gost
Dzonson

E sta ce grdo

Mileva l
Gost
Mileva l

Zivio gospodin Milo Djukanovic!!!

Tuzii
Gost
Tuzii

Svaka čast Predsedniče za posjetu,ne dođe ni Ilir Meta ni Hašim Tači da nas posjete i pošalji nam materijalnu podršku,skoci Vlada CG i Duško Marković i Glavni Grad prvi u pomoć.zato Nek Je vječna Crna Gora

Besim
Gost
Besim

Hvala drzavi na pomoci a ti kao da zivis u svemiru,zar ne vidis da epidemija vlada svugdje i svi nam pomazu od drzave,gradjana CG,mjestana do dijaspore.

Tuzii
Gost
Tuzii

A vi patriote ne volite ovu Državu,više volite Albaniju i Kosovo od Crne gore,a kada je muka kuka te da vam se pomogne,još nešto kada Crna Gora igrala protiv Kosova vaše patriote pođoše svj da navijaju za Kosovo.a Kosovo priskoči da pomogne vama odma e moj druže kada maknete iz sebe taj lažni patriotizam kao Srbi tek će tadar da… Više »

Tuzii
Gost
Tuzii

Aj patriota kako ides da navijas proti CG na Kosovo,a kada je muka samo Drzava skoči u pomoć a Koosovo sa mape nestane.

Daky
Gost
Daky

O cemu ti pricas? Ti si crnogorski drzavljanin nisi ni Albanac ni Kosovar pa ocekujes da ti Dolaze Meta ili Taci!!Sjedi tu gde si jer ni za gdje si nijesi.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Pa i vojvoda Rajo Mandić je crnogorski državljanin, a sve traži i očekuje pomoć od Vučića😷 Dajte, predsedniče Srbije, respiratore, pomagajte, spašavajte bla-bla… To ti ne smeta?

Tuški
Gost
Tuški

A vi ste kako vjetar duva.vas i srpski parriotizam uništiše uvu lijepu Crnu Goru,litijase i velji Albanci,a vi samo znate za strah trebali ste se čuti u TITOVO vrijeme.🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪

Seljak
Gost
Seljak

Pravi, najbolji i jedini….NEKA JE VJECNA CRNA GORA !!!!

Nebo Sinje
Gost
Nebo Sinje

Crna Gora je naziv koji su dali Srbijanci! Nekoristimo taj naziv vise!!

Nista 40
Gost
Nista 40

Sad ste malesija

Aloinformer
Gost
Aloinformer

Milo je drzavnik u pravom smislu te rijeci,svaki potez pravovremen i na svom mjestu…svaka cast…neka vas bog cuva…

Aco M
Gost
Aco M

E kako lažete, a evo u srbijanske medije piše da Milo već dva dana leži od corone i da je za pomoć zvao Francuze i Ruse…..😂😂😂😂😂😂 A što ćeš,to je njima u genima

Realan
Gost
Realan

Svaka iole normalna osoba u našoj zemlji bi vidjela i ukapirala da i predsjednik i premijer imaju odlicne saradnika i da rade sve kako treba da se spasi narod sve da su najgori na svijetu a nisu u muci se poznaju junaci i pravi ljudi da je vječna i ponosna crna Gora i svaka čast vladi crne gore izboricemo se… Više »

Mary
Gost
Mary

Jeste , kako nije posebno ova zadnja preporuka se postuje

...
Gost
...

Odlično su organizovali, stručnjak za krtolu uz pomoć stručnjaka za maske im vode i usmjeravaju doktore u borbi protiv zaraznih bolesti, zdravstvo vodi ekonomista, pomorstvo i saobraćaj ekonomista, odbranu ekonomista a ekonomiju mu vodi elektroinženjer, …zato nemamo privredu…

Varvar stari
Gost
Varvar stari

Odlicno su organizovani da nisu bio bi na respiratoru sad a nebi se sprdao

gulaš
Gost
gulaš

Za razliku od nekih smijesnih likova iz NKT, predsjednik ne glumi opasnost i ne napada gradjane da su krivi za koronavirus, vec konkretnim akcijama radi na suzbijanju virusa.

Atos
Gost
Atos

“Ne glumuni” sem što mu je svaka slika kao iz filma “Kum”, za razliku od tebe više bih volio da glumi da je u toj ulozi, nego da je stvarno u toj ulozi

Pollo
Gost
Pollo

Milo je pravi i jedini čovjek od autoriteta, drugačije je kad ga imamo u ovim kriznim momentina po našu državu

Kotor odje
Gost
Kotor odje

Zaboga !!!!!!
Jel ovo maska od ministra sa Instagrama ?

Antoan
Gost
Antoan

Tuzi su ispošzovali sve odluke i mjere nadležnih organa i oni su primjer kako se treba ponašati. Milova posjeta tamo je znak poštovanja i uvažavanja prema takv9m ponašanju

Apokalipsa
Gost
Apokalipsa

Svako Milovo pojavljivanje i nastup umiri i pozitivno djeluje na narod, tako da me raduje što je će otići u Tuzi

Bogdan
Gost
Bogdan

Podrška predsjedniče, potpuno je drugačija situacija kada se vi pojavite vašim autoritetom i ugledom ohrabrujete naše građane

Roro
Gost
Roro

Kako znaš?

Promorije
Gost
Promorije

Bitno da je nas predsjednik testiran I boravio u samoizolaciji cim je stigao iz Monaka
A kome je bio u posjetu ?

Mala Mo
Gost
Mala Mo

Promorije – tebi, no ne vidis.

Bjelopoljac
Gost
Bjelopoljac

Da nije bilo pravovremene reakcije naše vlasti u CG bi bile iste katastrofalne posledice kao što su u Italiju

Ti I virus
Gost
Ti I virus

Italija?
Hmmm koliko stanovika ?

Dok ne popadamo
Gost
Dok ne popadamo

Italia ima 60 Miliona stanovnika a umre prosjecno 700 ljudi dnevno. To bi znacilo kao da u Crnoj Gori umre 7 ljudi dnevno od korona virusa.

PRIMORAC
Gost
PRIMORAC

Hmmmm slaba statistika

Nema veza
Gost
Nema veza

Čestitke na dobro obavljenom poslu…

Marta
Gost
Marta

Meni je najbitnije od svega da se posao završava ne mora se on pojavljaivati svaki dan u novine i na televiziju. Ali ipak je on taj kojibje završio pomoć sa svih onih mjesta odakle nam je stigla

Ilija
Gost
Ilija

Za ponos je njegov odgovoran pristup i posvećdnost od početka pojave epidemije ovog virusa

Kengur
Gost
Kengur

Dostojanstveno i bez velike medijske pompe Milo pomaže i štiti naše građane

Rada
Gost
Rada

Bravo Milo, uvijek na svim žarištima na prvoj liniji odbrane

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Juče je pomogao penzionerima Berana, danas će svim Tuzanima

Pješke
Gost
Pješke

Neka im zaprijeti da Kuče ne diraju,…
Mora li poslije u izolaciju,…

Savo
Gost
Savo

Mene bi poslali odmah a njega?

Opet
Gost
Opet

A bice izbri?

Gavrile
Gost
Gavrile

Neko ne može ni s decom, a predsjednik sa petinom.

jadran
Gost
jadran

Ajd ti “s decom” dje ti je mjesto, ne sjekiraj se za naseg predsjednika

TIM LAVLJE SRCE
Gost
TIM LAVLJE SRCE

Gospodar neka posjeti one migrante po sjeveru sto su nedavno obijali tudje kuce
Naravno ako ne zna neka prelista stampu ili premota TV u rikverc
Pise sve

PRIMORAC
Gost
PRIMORAC

Vidis da ih strah virusa da pljackase pohvataju

Mary
Gost
Mary

Jel ovo realno? Boze me sacuvaj!
Dakle narod CG postuje preporuke Vlade,
A sta su ovi koji ruse to , Tako se voli i postu je narod

Goljemdska
Gost
Goljemdska

Po svim oravilima izdatim od ovog instituta za javno zdravlje, poslije ove posjete bi trebalo da ide u najmanje samoizolaciju !

Realan
Gost
Realan

Očigledno si pametan mnogo pa da ti vodis drzavu umjesto njega hahaha

Goljemdska
Gost
Goljemdska

Moze da je vodi preko twittera

Maca
Gost
Maca

Jedan jedini.❤

Send this to a friend