Društvo

Nepregledna kolona automobila od nadvožnjaka do Sutomora

Informaciju da u Baru trenutno boravi osam odsto turista više nego lani u istom periodu, kada je oboren rekord, potvrđuje nevjerovatna kolona automobila na magistralnom putu Bar-Sutomore.

Foto: Jedro.me
Foto: Jedro.me

Kako javlja portal Jedro, kolona se oko 14 sati protezala gotovo bez prekida od nadvožnjaka do Sutomora.

Foto: Jedro.me

Putovanje na ovom dijelu barske rivijere trajalo je više od sat na dionici dugoj oko osam kilometara.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
xyz
Gost
xyz

Ograda pored puta rjesava sve,mogu staviti 10 pasarela ,bez ograde ne pomaze nista.

Lavica
Gost
Lavica

Danas nije bila kolona samo kroz grad nego i na magistrali Bar – Ulcinj. Od prvog tunela u Volujici prema Baru ima dvije trake i bile su kolone i zastoj u obije. Put koji inače u sezoni možemo proći za 15 – 20 min.danas nam je trebalo 1h.ne pamtim da je nekad odatle bio zastoj a da se nije desio… Više »

Ja sam to
Gost
Ja sam to

Ovo bi goveda više riješila a ne ljudi.

E he hej
Gost
E he hej

Pa naravno da je kolona. Svaki put je kolaps kad je lose vrijeme. Ne idu na plazu pa se voze.

Charli
Gost
Charli

Imamo drzavu, opstinu koja godinama ne umije, i nece, da rijesi jednostavan problem guzvi NA GLAVNIM SAOBRACAJNICAMA!!! Pa mi nismo za auto-put, kad godinama problem koji bode oci, i ubija u pojam, jos na ove vrucine. U naselju Susanj, na ulazu u Baru, postoji suzenje sa 2 trake, na 1 traku, iz Bara prema Sutomoru. Medjutim, nije ni to problem,… Više »

Coa the vlasnik
Gost
Coa the vlasnik

Nema ti priča nikakvog smisla

kikica
Gost
kikica

Charlie, opština Bar je pala na svim ispitima – čišćenja i odvoda smeća, saobraćajnog kolapsa, gradnje, upravljanja Sutomorem… Iz pravca Raca ne može se pješke do Sutomora, jer je zatvoren Inex i ne daju da se prođe tuda, smeće je na sve strane, reklamirali su pasarelu kao građevinski poduhvat, a gužve se uopšte nisu smanjile. Tamo nema nijednog stručnog lica… Više »

Send this to a friend