Društvo

Nova biciklistička staza i parking na Gorici

Javno preduzeće Putevi iz Podgorice završili su asfaltiranje postojeće saobraćajnice i izradu biciklističke staze u Ulici Božidara Vukovića u dužini od 450 metara, kao i 10 parking mjesta ispred kapije na ulazu u park šumu Gorica sa zagoričke strane, u blizini Avanturističkog parka, saopšteno je iz Glavnog grada.

Radovi su izvođeni u dijelu mašinskog rezanja, iskopa, ugradnje tamponskog i asfaltnog sloja, kao i obilježavanje horizontalne signalizacije na pomenutoj saobraćajnici, parking prostoru i biciklističkoj stazi, kaže se u saopštenju i dodaje da će preostali dio radova koji se odnosi na obilježavanje oznake “biciklo” i asfaltiranje dva priključka biti izvedeni nakon stabilizacije vremenskih uslova te da će na ovaj način biti obezbijeđena bolja povezanost građana sa prostora Zagoriča i parka šume Gorica.

Vrijednost investicije iznosi 30.000 eura, a Glavni grad je investiciju realizovao uz podršku kompanije “Explorer” koja upravlja Avanturističkim parkom na Gorici.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ona
Gost
ona

je li zaista bilo neophodno napraviti ovaj parking na gorici ???

Gost
Gost
Gost

Pa…gledala sam te biciklisticke staze kroz pg i mogu reci da je traka za miseve a ne staza za bicikliste…sramota…i za ovo sto ste sad uradili, bacene pare

stetoc1na
Gost
stetoc1na

bolje da su neku mini zicaru napravili…

Titogradjanin
Gost
Titogradjanin

Beton, beton, samo beton, beton nama treba…

b2b
Gost
b2b

I asfaltirali ste Goricu da bi narod imao đe da se parkira kad ide u kafanu Explorera. Pa viste šampioni.

Ivan
Gost
Ivan

A dzaba nama sve kad vidim ovoga (da ne recem koga)sto se parkirao na 2 parking mjesta

Janko Pg
Gost
Janko Pg

Sramno.

boris
Gost
boris

Ne asfaltirajte park sumu! Ona sluzi da se seta i uziva u prirodi!

Komsija
Gost
Komsija

S obzirom kakav je narod s mentalitetom, pravljenje parkinga na Gorici samo podstice da se parkiraju dje stignu gore, doce s kolima da bi setao po Gorici, mislim mozda ne zivi blizu, i onda nema mjesta od tih 10 i nece traziti nazad neko parking mjesto nego ce ga ostaviti pokraj puta, po sred trave itd…. cak se i vidi… Više »

pobro
Gost
pobro

E ima li iko ove radove kad prima da kaže ovo ne valja ništa, asfaltirajte opet o svom trošku. Ajde stare, ali nove ulice…ovo je sramota kako ih rade

tamtam
Gost
tamtam

Da se Vndoje parkira….

Mr. Bin
Gost
Mr. Bin

I ovaj lik od 10 p. mjesta odmah za sebe zauzeo 2.
Ovo je čest slučaj i za ovo ne kažnjavaju.

alo
Gost
alo

Da smo iole normalna drzava ovo bi mu se racunalo kao nepropisno parkiranje. Bilo dje u inostranstvu se za ovo naplacuje velika kazna

Slavko
Gost
Slavko

Taman vam je svaka dps rabota ovakva… pocnu stazu u Tolosima 200 metara, onda prekid dva kilometra, pa se nastavlja 250 metara na Gorici, pa onda prekid tri kilometra i na Pobrezju se staza nastavlja 120 metara. A okanite se naseg lijepog grada, samo ga unistavate!

alo
Gost
alo

Prije nego sto ste ovo odradili tu se moglo parkirati preko 30 auta a sad moze 10. Ovuda nije bilo potrebe praviti biciklisticku stazu jer je jako mala gustina saobracaja. A ova podrska kompanije explorer je li bila moralna podrska ili su konobari donosili vodu i sokove radnicima dok su radili?

Sasa
Gost
Sasa

Ne dirati prirodu, raditi parkinge gdje treba umjesto zgrada

Dragan
Gost
Dragan

Ne radite tamo nista , molimo vas ostavite prirodu

Jole
Gost
Jole

Ne dirajte nista kao sto se za vrijeme Kraljevine Jugoslavije nista nije ulagalo u okupiranu Crnu Goru.Jedino je king Karadjordjevic ukrao ratne reparacije namijenje ujcevini.

homer
Gost
homer

svaka cast

NekoTamo
Gost
NekoTamo

Jos malo pa cete dcije trake tu da napravite da je lakse ovima sa zagorica do centra. Dobro je pa im tunek ne napravite.

Send this to a friend