Društvo Oprane sve tezge i odvodi

Očišćene zelene pijace Pobrežje i Bazar

Zaposleni u Službi za održavanje higijene pijačnih objekata očistili su pijace u Tržnim centrima „Pobrežje“ i „Bazar“ u Podgorici.

Sezonsko čišćenje, koje se radi svake godine, najmanje po dva-triputa, podrazumijeva detaljno pranje i čišćenje svih tezgi, odvoda, kanala, podova i stakla.

Ujedno je ovlašćena firma „Ekosaniteko“, izvršila dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju pijace, što se redovno obavlja najmanje četiri puta godišnje. Prethodno su radnici Službe za tehničko održavanje objekata okrečili ova dva pijačna objekta.

Šest pijačnih objekata kojima gazduju „Tržnice i pijace“ svakodnevno održavaju zaposleni u Službi za održavanje higijene i implementaciju HACCP standarda.

Za čišćenje objekata koriste se isključivo produkti koji ne štete zdravlju i bezbjedni su za korišćenje na mjestima gdje se prodaju prehrambeni proizvodi.

55

avatar
1000
55
0
0
 
30
Nina V mutavaMARIJAN KURCPetrrana ČDRAGINJA I GOJOMILoŠKOV Mila
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nina V mutava
Gost
Nina V mutava

Ako je dzabe burek da i ja jedam poijem
Volim i ja sa jogurtom i mesom
Njam njam

MARIJAN KURC
Gost
MARIJAN KURC

Pozdrav za najbolji kadar u trznicama medicinskog strucnjaka i magistra prava

Petrrana Č
Gost
Petrrana Č

Moze li na veresiju da se uzimaju bureci ako vec neki mogu besplatno!!

DRAGINJA I GOJO
Gost
DRAGINJA I GOJO

Godinama smo crmnicki luk pravi prodavali jos na staru pjacu.I tada se krvavo radilo pod vedrim nebom.Danas ima nacina i neko to dobro sprovodi i odrzava.Nedostaje mi duh one pjace ,ali ovo je neuporedivo i lakse za rad i uslovi su izuzetno dobri.Lijepo je procitati ovakve tekstove i sve sto je od koristi treba i pohvalit i pozitivno kritikovati.

MILoŠKOV Mila
Gost
MILoŠKOV Mila

Bar znam ďje unucadima kupujem voce i povrce.Fresko i domaci proizvodi.Uredno i ne mislim .Jaja domaca i skorup.Prezadovoljna sam.

Zukert buuka
Gost
Zukert buuka

Boze podrzi samo da sve bude uredno i da primjenjuju standarde.Nimalo lak posao.Odgovoran previse.Dobar tim to izgura sve.

VLATKO Vakule
Gost
VLATKO Vakule

Generalno mi se ne sviđa nista .Ja bi to drukcije radio.No me niko nista ne pita.Ljut sam na mnogo toga.A jopet se radi .Trude se ljudi.I mora se isplatiti.Nisam zadovoljan pomocnicom sektora kojem pripadam i trazim njenu smjenu.Ja imam vise iskusta i bolji prosjek.Nadam se podrsci.Najbolji je Brano Radusinovic.Dzek od cojeka.Moze li me kod njega u sluzbu primiti?Da mu budem… Više »

MOJ ZIVOT❤
Gost
MOJ ZIVOT❤

Sirite ljubav i volite se

Balsa 11.06
Gost
Balsa 11.06

Čistoca je najbolja firma pa vi pricajte sto god ocete.Trenutno rade i sva raspoloziva srestva su u pogon.Pouzdano znam da plate nece primat posle Nove.Okle kralju???

MileStajketov
Gost
MileStajketov

Ugledajte se na kolektiv trznica.Na rukovotstvo i sefove.Na ljubazne ljude koji uvijek izađu u susret za sve.Na razumjevanje i uvijek nađen nacin da pomognu.Najbolji ste!!!!

BOBO ROCKER
Gost
BOBO ROCKER

Mjestanin sam od rodjenja i bez pijace neobicno bi bilo.Ipak je to duša svakog grada.Kupac redovni,posebno ribe .Tezge Plantaza su zakon uvijek.Sve hvale za onoliki prostor koji treba zaista odrzavati.

VERKA ZVERKA
Gost
VERKA ZVERKA

Lako je nekima bilo doc do pozicija,em nepismeni em poluusmeni.Kadrovi koji boba ne vrijede.Neka neka smak svijeta ne gine sa takvima ,ne ocekujem vise nista.Zdravo bili samo se pozdravite.Demokrate su ZAKON

MILIJA SAVOV
Gost
MILIJA SAVOV

Đao joj ga izijo iz utrobica kad uzima od mucenika sa tezga a prima dobru platu neboj se.Svegali ima danas.Mladi nista ne valjaju.Nemaju obraza

Nikolason N
Gost
Nikolason N

O ne fali po jedno blesavo u svaku firmu.Cuo sam za ovu pomocnicu.Pa jeli to moguce?Takvi kadrovi da upravljaju.Ko to bira?Katastrofa

Urke murke
Gost
Urke murke

8 godina zivim pored Gintasa i sve mi je na ruku i bas u izobilju

Send this to a friend