Društvo

Odobrene proslave mature i polumature

Foto: (Arhiva CdM)

Institut za javno zdravlje  i zvanično je odobrio organizaciju maturskih i polumaturskih večeri, piše na Twitter nalogu Ministarstva prosvjete.

Da bi maturske i polumaturske večeri bile organizovane potrebno je, kako su dodali, pridržavanje mjera koja se odnose na okupljanja.

“Vjerujemo da će se škole i mladi ljudi obradovati ovoj vijesti, ali i još jednom pokazati odgovornost. Srećno i uživajte u proslavi izlaska iz đačkih klupa”, navode na Twitteru.

9

avatar
1000
7
2
0
 
9
ZdravkoPomoracMilosavavekiHmmm
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zdravko
Gost
Zdravko

Ja sam matursko slavio 1990 godine u hotelu Teuta u Risnu i to u sklopu eskurzije.Bila su to druga vremena, sve je bilo opustenije.Mladi treba da imaju matursko, to je ipak nesto posebno i samo njihovo, zato ne podrzavam ovo paradiranje po gradu i lazne osmjehe publike sa strane, jer se neki smiju od muke kako ce vratiti kredite, a… Više »

Pomorac
Gost
Pomorac

Ne sjecam se da je bilo setnje i paradiranja ranije. To su provincijalski obicaji da se pokaze kako su se roditelji “snasli”.

Milosava
Gost
Milosava

E to je isto ka litije !

veki
Gost
veki

naravno, roditelji uzajmite pare za garderobu djeci, da sve bude na nivou Šklase

Marko
Gost
Marko

Ma sve može, samo litije ne !

JABLANKO
Gost
JABLANKO

Ove mature u toalete bi trebalo zabraniti…imam sinove al da imam kceri nebi dizao kredite za maturu sigurno….jadni roditelji

kreker
Gost
kreker

a, što, čoče? Ja podržavam maturante. Idite djeco, na matursko veče, proveselite se sa svojim društvm.Srecno!

Hmmm
Gost
Hmmm

Nisu ti već rekli da i sinovi potroše isto, aki ne i više? A pa to sve mora da bude markirano! Još ako su visoki, eto ti muke. Sve je skuplje jer ne može da se nađe. Slažem se da se pretjeruje. To je samo jedan dan u životu na kome bi trebalo da je važnije raspoloženje nego garderoba, a… Više »

Micoli moraca
Gost
Micoli moraca

Oce vala bas ce se pridrzavati

Send this to a friend