Društvo

Plato na Gurdiću u Kotoru u novom ruhu dočekuje turiste

Foto: Boka news

Radovi na uređenju platoa na južnim gradskim vratima Gurdić u Kotoru trebalo bi da budu završeni najkasnije do kraja sedmice, saopšteno je iz Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora.

Nakon fugovanja pločnika, farbanje ograde i postavljanja rasvjete posao će na ovoj lokaciji biti u potpunosti završen i otvoren za prolaznike i turiste, piše Boka news.

Foto: Boka news

Radove izvodi firma Montal iz Podgorice, a vrijednost investicije je oko 70.000 eura.

Foto: Boka news

Radovi su počeli u oktobru prošle godine ali su se produžili uslijed problema i dodatnih radova zbog infrastrukturnih instalacija koje su bile plitko postavljene, što je dodatno poskupilo radove.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
beštija
Gost
beštija

Od Kotora je ostalo samo ime ništa više…Namjerno uništen i devastiran …Gospodo draga Vi koji ste uništili Kotor, novcem možete kupiti sve osim jedne stvari a to je kultura, nju ne možete uzalud vam je sve…

Goca
Gost
Goca

Strasno je sto se u zadnjih 30 godina ovaj grad unistio i ne lici na sebe.Kotorani su se iselili stigli neki novi nepoznati ljudi.Sve se porusilo, firme preotela Pg grad se pretvorio u ruglo.Hotela nema,ulaz u grad smetliste,stare zgrade bez fasada,auto remont nekadasnji-ruglo,parking na mjestu Urca-ruglo,donji put haos kafici,konobari po ulici,automobili nepropisno parkirani po ulici i trotoaru…kulture niti u saobracaju… Više »

Bokez
Gost
Bokez

Dizajn se zaista uklapa sa zgradom socijalnog!

Send this to a friend