Društvo

Pogledajte kako će izgledati vrtić u Baru i njegova okolina

Nakon “prašine” koja se podigla oko gradnje vrtića koji je planiran pored barske Gimnazije, direktorica predškolske ustanove Gordana Mijović riješila je da stavi tačku na špekulacije o tome kako će izgledati ova obrazovna ustanova.

Ona je medijima poslala fotografije i animaciju planiranog vtrića.

“Cijenimo neophodnim da javnosti pružimo sve informacije kojima mi raspolažemo, i informišemo građane kako je planirano da ova lokacija izgleda nakon izgradnje vrtića, te sa koliko će zelenila raspolagati okolno zemljište, a sve u cilju davanja doprinosa konstruktivnoj debati ovim povodom, koja će se ubrzo voditi i u SO Bar”, poručila je Mijović.

Podsjetimo, predstavnici podnosilaca Građanske inicijative za ponovno otvaranje javne rasprave povodom izgradnje vrtića u dvorištu Gimnazije „Niko Rolović“ u Baru dogovorili su se sa predsjednikom Opštine Dušanom Raičevićem i predsjednikom Skupštine Opštine Mićom Orlandićem da se o njihovoj Inicijativi raspravlja na sjednici Skupštine Opštine u ponedjeljak 12. novembra.

<<<Kraj protesta u Baru, Skupština 12. novembra raspravlja o lokaciji za vrtić<<<

Kako su saopštili podnosioci Inicijative, dogovoreno je i da do te sjednice neće biti građevinskih radova u ograđenom školskom dvorištu, te prestaje i potreba za protestovanjem.

<<<Barani cijelu noć čuvali čemprese, predali peticiju za promjenu lokacije za vrtić<<<

<<<U Baru se gradi vrtić vrijedan 2,5 miliona eura<<<

Kamen temeljac za novi vrtić vrijedan 2,5 miliona eura, u koji će biti smješteno oko 400 djece položen je 15. oktobra, nakon čega su građani Bara protestovali i predali peticiju sa 2,721 potpisom protiv izgradnje vrtića.

57 Komentara na "Pogledajte kako će izgledati vrtić u Baru i njegova okolina"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend