Društvo

Pokrenulo se klizište u Baru, srušilo se drvo

Ispod magistrale koja vodi od Šušanja ka Sutomoru u dijelu Zelenog pojasa pokrenulo se klizište koje je uzrokovalo pad bora i oštećenja kolovoza.

Foto: Bar info

Bor su ubrzo otklonili vatrogasci, a načelnik Komunalne policije Stevo Pejović kazao je Radio Baru i Bar Infu da se na tom mjestu gradi hotel i da je investitor “Sky Development” doo Bar.

Inspektori su još u novembru, po prijavi građana, vršili nadzor ovog gradilišta.

Foto: Bar info

“Izvođač radova doo Rašketić iz Bara dostavio je na uvid rješenje Ministarstva održivog razvoja i turizma, kojim je pomenutom investitoru u maju 2017. godine izdata građevinska dozvola za objekat -hotel. Izvođač je dostavio na uvid i glavni projekat i projekat konstrukcije. Kako se radi o objektu za koji je izdata građevinska dozvola, Komunalna policija je dostavila inicijativu Upravi za inspekcijske poslove, kao nadležnom organu za odlučivanje, odnosno postupanje po istoj”, kazao je Pejović.

On dodaje da je o svemu obaviješteno i JP za upravljanje morskim dobrom Crne Gore.

“Komunalna inspekcija će rješenjem zaustaviti radove dok glavni republički inspektor ne donese rješenje kojim će se naložiti šta je potrebno uraditi da se obezbijedi saobraćajnica”, zaključio je Pejović.

Na ovoj dionici jutros se vozilo naizmjenično jednom kolovoznom trakom, a saobraćaj je sada normalizovan.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Acim
Gost
Acim

Sreca pa ce se 4 trake napravit po planu hahaha nema mjesta od hotela tj prcvara ni za ove dvije no se ispod njih ukopavaju na svaki metar, hoteli na ulici bez parking mjesta pi pi pi

sasa
Gost
sasa

Saobracaj u 18:00 h NIJE bio normalizovan i saobraca se naizmjenicno jednom trakom

metadon
Gost
metadon

Nije se pokrenulo,no ga je izazvao Vladin strateški investitor koji pravi kuću na pjeni od mora.Sve je to on lijepo potkopao.Interesuje me ko je dao dozvolu za tu gradnju,moguće i da nije niko,ne vidi se pored puta,ako se glava okrene.Sve nagrdiše termiti,alooo.Što ćemo đeci ostaviti.

Iko
Gost
Iko

Ocito je nedavna velika kisa izazvala i klizista i zemljotres u ovoj oblasti.

Send this to a friend