Društvo

Postavljen spomenik Titu u Podgorici

Foto CdM

Spomenik doživotnom predsjedniku Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije Josipu Brozu Titu, postavljen je na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u glavnom gradu, a sjutra će biti svečano otkriven kada se obilježava Dan oslobođenja Podgorice.

<<<Na postamentu spomenika Titu pisaće-Zahvalni građani Titograda i Podgorice<<<

Foto: CdM

Na postamentu spomenika piše:

Josip Broz Tito

1892-1980

Zahvalni građani Titograda i Podgorice

Foto: CdM

Skupština Glavnog grada je 30. oktobra usvojila prijedlog gradonačelnika Glavnog grada Ivana Vukovića da u Podgorici bude podignut spomenik.

Foto: CdM

 

Foto: CdM

A.G.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vida
Gost
Vida

tuzno i zalosno

Vida
Gost
Vida

tuzno i zalosno

ad
Gost
ad

Masu se ljudi okupilo… Dvoje

Trece Oko
Gost
Trece Oko

Druže Tito mi ti se kunemo da sa tvoga puta nećemo da skrenemo !

freeMNE
Gost
freeMNE

“Smrt fasizmu”…to je poruka njegovog vremena koja treba da nas zamisli.Imamo ga danas na pretek…

Marko K.
Gost
Marko K.

@Kamen na suncu U pravu si. Procentualno, najviše zatvorenika na Golom Otoku bilo je iz Crne Gore ali, na nasu veliku sramotu i najvise isljednika na Golom Otoku bilo je iz CG. Koja je samo zvjerstva pocinio Jovo Kapicic.. Nasa tragedija i nesreca je bila to sto je polovina CG spijavalo drugu polovinu i to najvise zbog interesa. Ako se… Više »

Iskren
Gost
Iskren

Tačno je sve to, ali tome smo doprinijeli mi kao laš narod.
Nažalost treba priznati.

GorkoCrna
Gost
GorkoCrna

I sta to govori o “casnim i postenim” Crnogorcima!? 😉

Milan
Gost
Milan

Drago mi je da su postavili spomenik najvećem borcu protiv ustaško-četničkih ideologija ! Više je on uradio za sve zemlje bivše Jugoslavije nego svi političari nakon njega. I to će vam potvrditi 90% građana ex YU. Ovi malobrojni izdajnici i fašisti su samo potvrda svega toga. Na žalost svjedoci smo da postoje partije koje bi nas najradije vratile u mračni… Više »

Bazinga
Gost
Bazinga

E, moj Milane kad mi umremo što ćemo ostavit našoj djeci, naježim se kad pomislim čtnike,ustaše ..(domaće izdajnike)da im dahću za vrat i kroje sudbine. Da rade za minimalac i žive u brtoubilačkoj prošlosti i učiće ih da je to ispravno.Nikad neće osjetiti što je pionir, bratstvo, jedinstvo, sloga, udarništvo, radna akcija, stisnuta pesnica(pest), kako je ginuti za slobodu nijemo,… Više »

Mariofil
Gost
Mariofil

Grobovi nevinih od Bleiburga do Makedonijevapiju za istinom i pravdom!!

Mariofil
Gost
Mariofil

Jeste stavili ploču s popisom (zlo) djela što ga učini gospodar svih naroda i narodnosti??!!

Buraz
Gost
Buraz

Kakav god d aj ebio, bio je bolji i posteniji od svih poslije njega, a vise je uradio za svoju zemlju no svi ovi poslije njega. Sve sto su on i njegovi savremenici stvorili, ovi poslije njega su unistili, ne manje no njemci ’41. Zato ne lajte na boljega od sebe.

JovoK
Gost
JovoK

Znaci li ovo da i ostali zahvalni gradjani crne gore, daklen, osim podgorickih titogradjana, treba da mu ga dignu? Pluzinjani, ulcinjani, novljani, rozajci, plavljani, cetinjani, beranci, niksicani, mojkovcani, spuzani, danilovgradjani, kolasinci, kuci, piperi, bjelopavlici, komani, zagarcani, crmnicani, virpazar, dupilo, golubovci, tuzi, dinosa, mataguzi, drobnjaci, pljevljaci, svi, svi, svi…

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Idolopoklonstvo je najizrazenija karakterna osobina nas Crnogoraca !

Caja
Gost
Caja

Ovo je boleština. Sad da DPS kaže da opet uđemo u neku Jugoslaviju, ovaj narod bi problejao i za pola godine bi većina bila tamo.

Darko
Gost
Darko

Tako ce i biti, nova država se najavljuje sa Srbijom,Republikom Srpskom i sjevernim dijelom Kosova.
Većina naroda a posebno svi DPS-ovci će biti za to.

Terra nova
Gost
Terra nova

Tito je bio na pravoj strani istorije i ostace upamcen kao veliki drzavnik svoga vremena. Zasluzuje spomenik i zbog toga jer smo pod njegovom vlascu ( svojom zaslugom ) povratili drzavnost. Ovo samo četnicima i Amfilohiju ne odgovara i odmah se prepoznase po svojim komentarima niskim i odvratnim, jer oni velicaju retrogradnu i gubitnicku politiku četništva.

Princip
Gost
Princip

Kako su besmisleni i očajni ovi nesrećni neokomunisti, oni bi nekako da spoje KRsta Popovića i Veljka Milatovića, Titovog dzelata, koji je organizovao bjesomučno gonjenje i likvidaciju procrnogorstvujućih snaga na čelu sa Krstom Popovićem, koga su na kraju bacili u jamu, kao borca za CG i njene interese! Titokomunisti, bili i ostali jamari! Pa, regent Aleksandar Karađorđević, taj ”tiranin” je… Više »

Send this to a friend