Društvo

Požar na objektu kod Ljubovića, gašenje otežavali nepropisno parkirani automobili

Na kući u podnožju brda Ljubović danas oko 14 sati došlo je do poižara u kojem nije bilo povrijeđenih.

Kako je saopšteno iz Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada, na lice mjesta upućeno je pet ekipa sa 11 vatrogasaca.

“Na licu mjesta zatečen je manji stambeni objekat u potpunosti zahvaćen požarom. Najveći problem prilikom intervenisanja, osim prilaska samom objektu, predstavljala je zaštita okolnih objekata, s obzirom da je plamen od objekta zahvaćenog požarom povremeno dosezao do njih”, navode oni.

Iz Službe ističu da je akciju gašenja otežao prilazak uslijed nepropisno parkiranih vozila u blizini gradskog groblja i samog objekta.

“Ovim putem apelujemo na građane da zbog ovakvih i sličnih situacija vode računa gdje parkiraju i ostavljaju svoja vozila. U svakom trenutku nečiji zivot može zavisiti od nesmetanog prolaska vatrogasnih i vozila drugih ekipa za hitne intervencije kroz prolaz koji je zakrčen nepropisno parkiranim vozilom”, apeluju oni.

Požar je stavljen pod kontrolu u 14:20 sati.

A.G.

11

avatar
1000
9
2
0
 
11
POJKTodorSjeverna KorejaSvjefolVeljo doktor
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Todor
Gost
Todor

A sto ne apelujete na planere? Sramno je da dozvole izgeadnju visespratnica sa poslovnim prostorima na 2m od ulice i pritom se misli na parking.
Plus sto do dobrog dijela zgrada vatrogasna kola ne mogu doci sa svake strane

Sjeverna Koreja
Gost
Sjeverna Koreja

Ovakve (ne)kulture nidje nema. No niko nam nije kriv kad ne umiju kaznit. U svaki grad u CG je tako, zauzimaju traku

POJK
Gost
POJK

Nije samo nekultura u pitanju, jer se i kultura stice ukoliko imate nesto dobro regulisano. Ne prave se gradovi za potrebe ovaca nego za potrebe gradjana. Kako ce postojati kultura zivljenja sa ovako isplaniranom infrastrukturom i zgradama u gradovima a bez postojanja ikakvog javnog prevoza u gradu koji je bio idealno projektovano izgradjen do 90 tih godina proslog vijeka.

Svjefol
Gost
Svjefol

Komunalna policija ima dosta vozila pauk, pa neka dizu automobile koji su parkirani na mjestima koja ne dozvoljavaju pristup i prolaze

Slavko
Gost
Slavko

Hajde sad neka objasni komunalna zasto je cio dan po kaficima dok gradjani koji ih placaju ne mogu trotoarom proci od vozila? Sada ce onaj srednjoskolac sef da kaze kako su postignuti veliki usojesi, a glavni bulevar ne mogu ocistiti od nepropisno parkiranih vozila, kamoli sta vise…

midruz
Gost
midruz

ovo su vatrogasci, ljudi velikog srca, humanisti i junaci naseg vremena, njima treba dati sve privilegije ovog drustva, jer istinski to zasluzuju, nadam se da ce svi u sistemu drzave prepoznati njihov trud i adekvatno im pomoci u svim segmentima pocev od prijevremenih odlazaka u penziju i svim benifitima koji im pripadaju

Vuna Kićo
Gost
Vuna Kićo

Neka objave ovo In4s i Borba, ako smiju.

Veljo doktor
Gost
Veljo doktor

Ha ha, demantovaće oni da su bilo što čuli.

Suzi
Gost
Suzi

Svaka cast za ove ljude ponos drzave!!! Vidi se disciplina a koliko cujem i uvedena je poluvojna organizacija, svaka cast!!!!!!!

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Nije to požar,samo se dimi(alegorija na eksploziju i kad nešto pukne).Bolje ovaoo da napišem da me tužilaštvo ne uhapsi zbog izazivanja panike kod policije.

Brajo zakletva
Gost
Brajo zakletva

Kad će demanti iz…?

Send this to a friend