Društvo

Privrednici donirali 50.000 eura Kliničkom centru

Vlastimir Golubović

Predsjednik Privredne komore Vlastimir Golubović uručiće sjutra direktoru Kliničkog centra Crne Gore Jevtu Erakoviću ček u vrijednosti od 50.000 eura.

Kako je saopšteno iz Privredne komore, novac su obezbijedile njihove članice.

“Donirana sredstava namijenjena su za nabavku ultrazvučnog aparata za potrebe Instituta za bolesti djece, kao i rekonstrukciju Interne klinike”, naveli su u PKCG.

4

avatar
1000
3
1
0
 
4
RealnoAloaloZapamti već jedMilojka
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aloalo
Gost
Aloalo

Ulozite nesto u ovu jadnu Budvu u kojoj se ni ljekarsko uvjerenje ne moze izvaditi. Zalosnog li Doma zdravlja, a zalosnije direkrtorke.

Zapamti već jed
Gost
Zapamti već jed

Bio sam na operaciji u zubnoj poliklinici. Zahvaljuhem se doktorimi i komplet osoblju ali ono je bruka i sramota. Oprema istrošena, nemabje materijala za intervencije, operaciju, itd, itd,… Van pameti. Ponavljam svim zaposlenim sve pohvake u kakvim uslovima rade.

Milojka
Gost
Milojka

Dokle god zdravstveni sistem počiva na donacijama ( prosi ), teško doktorima i pacijentima! Državne pare idu u privatne džepove i na luksuz crnogorskih “velikaša” (“proklete im duše”), uključujući i one koji kreiraju zdravstveni sistem i upravljaju njime, a za medicinsku opremu i liječenje se prosi od gladnih građana?!

Realno
Gost
Realno

Ne zaboravi nevjerovatni broj službenika, na čije plate odlazi najveći dio državnih prihoda, zbog čega malo novca ostaje za potrebe građana.

Send this to a friend