Društvo

SD čestitao Dan mladih

Emil Đokić

U ime Omladine Socijaldemokrata Crne Gore i u svoje ime, čestitam 12. avgust, Međunarodni dan mladih-datum kada slavimo mladost, dostignuća i doprinos svih mladih ljudi i ohrabrujemo mlade da budu koristan i važan dio društva, saopštio je Emil Đokić predsjednik Omladine Socijaldemokrata Crne Gore.

Prema njegovim riječima sve mlade koji svojim idejama, inicijativama i entuzijazmom, znanjem i aktivnim društvenim djelovanjem čine naše društvo boljim-neka ovaj dan podsjeti da upravo oni svojim angažmanom kreiraju ambijent u kojem žive.

Naglasio je da ovaj datum ujedno predstavlja i priliku da mladi ispolje svoje nezadovoljstvo, pokažu spremnost da se izbore za bolji položaj, ali i da istraju u tome da se izađe u susret njihovim zahtjevima, ukazujući na svakodnevne probleme sa kojima se suočavaju.

“Nama, Omladini Socijaldemokrata iskrena je želja da mladi u Crnoj Gori i dalje aktivno doprinose kvalitetnom promovisanju, boljem razumjevanju i unaprjeđenju njihovog položaja u društvu, uz podršku svih društvenih grupa. Kojoj god grupaciji pripadali, kakvi god bili naši stavovi, cilj je isti-prosperitet i boljitak za sve mlade ljude i veći stepen njihove vidljivosti u društvu”, rekao je Đokić.

Najavio je da će insistirati i dalje da se obezbijedi više šansi za mlade, podrže aktivnosti mladih usmjerene na stvaranje uslova za ispoljavanje njihovog ogromnog potencijala, kako u ličnom tako i u profesionalnom smislu.

“Saradnja je nužna, stoga ujedinjenim snagama osnažimo naše mlade ljude. Nek se naš glas snažnije čuje i još više poštuje! Srećan nam Međunarodni dan mladih!”, zaključio je on.

3 Komentara na "SD čestitao Dan mladih"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend