Društvo

Stambeno pitanje riješilo 88 zaposlenih u Čistoći

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković i direktor gradskog preduzeća ‘’Čistoća” Andrija Čađenović danas su uručili ključeve od stanova zapošljenima u ovom preduzeću.

Vuković je čestitajući radnicima Čistoće useljenje u nove stanove izrazio zadovoljstvo što na ovaj način gradska uprava iskazuje puno poštovanje i zahvalnost za ono što je doprinos radnika u funkcionisanju sistema Glavnog grada.

“Podgorica se godinama unazad prepoznaje kao izuzetno čist i uredan grad, bez obzira na neke naslijeđene probleme i navike sa kojima se mi kao društvena zajednica ne možemo baš pohvaliti. Zahvaljujući upravo vama Podgorica je izuzetno čist grad i ja vam na tome zahvaljujem. Imajući u vidu činjenicu da mi i dalje nijesmo u mogućnosti da vas adekvatno platimo za vaš težak rad i golemi trud, ovo je način da vam se koliko toliko odužimo. U ovu zgradu će useliti 88 familija naših kolega. U maju smo podijelili ključeve od novih stanova kolegama iz Vodovoda- njih 82 , u dogledno vrijeme ćemo imati priliku da isto učinimo i sa kolegama iz ostalih privrednih društava. Polako ali sigurno, mi rješavamo jedan važan problem i važno egzistencijalno pitanje za zapošljene u sistemu Glavnog grada i na to smo ponosni“, istakao je gradonačelnik.

Vuković je na kraju još jednom iskazao duboko poštovanje za ono što je je doprinos radnika preduzeća Čistoća.

„”Pokazalo je to i vrijeme korone, bez obzira na situaciju vi ste uvijek bili na visini zadatka. Nadam se da će vam useljenje u nove stanove poslužiti kao dodatni motiv da i u narednom periodu radite još bolje, na ponos Glavnog grada“, zaključio je Vuković.

Direktor privrednog društva ”Čistoća” Andrija Čađenović iskazao je zadovoljstvo što je ovim riješeno stambeno pitanje za 88 zaposlenih u tom preduzeću, kao i zahvalnost Glavnom gradu na ustupljenom zemljištu i podršci.

”Takođe, zahvalnost dugujemo i izvođaču radova, kompaniji Roaming Montenegro, koja je dokazala kvalitet i efikasnost rada, a u samom startu davanjem dobre ponude, omogućila da zaposleni kupe kvalitetne stanove po izuzetno povoljnim cijenama’’, kazao je Čađenović.

Cijena kvadrata stana za zaposlenog u Čistoći je iznosila 587 eura, što je znatno niže od trenutnih cijena na tržištu.

Cijena kompletne investicije koja je obuhvatala izradu glavnog projekta, izradu stambenog projekta iznosila je 2.632.695 eura sa PDV-om.

”Izgradnja ovog stambenog objekta još jednom je potvrdila posvećenost aktuelnog ali i prethodnog rukovodstva Čistoće, kao i sindikalnog povjereništva koji su zajedno sa Glavnim gradom pokazali poseban odnos i brigu kroz stvaranje mogućnosti za pobljšanje uslova stanovanja. Poseban doprinos su dali i članovi Komisije za rješavanje stambenih potreba zaposlenih, predstavnici nadzornog organa i ostali učesnici koji su svojim predanim radom doprinijeli da danas svi budemo zadovoljni urađenim.’’ kazao je Čađenović i zahvalio se na poštovanju mjera NKT-a.

U ime dobitnika stanova obratio se Dimitrije Sekulović i zahvalio preduzeću Čistoća i Glavnom gradu na pomoći pri rješavanju jednog od najvažnijih pitanja radnika, a to je stambeno pitanje. Svim radnicima Čistoće je poželio sreću i da dočekaju duboku starost u svojim novim domovima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Brano Nikšićani
Gost
Brano Nikšićani

Čestitam Aco bravo!

sveto
Gost
sveto

Jedna lijepa i vrijedna vijest za radnicko dostojanstvo, niko od nas ne primjecuje tu radnicku hrapavu rku koja cisti smece za nama.

iiiiiiiiiii
Gost
iiiiiiiiiii

kako uvijek prekrsti ruke da cuje nesto pametno sta imaju da mu kazu, veliki mislilac gosn Gradonacelnik

Masanovic
Gost
Masanovic

Kako ti ne prekrstis ruke da kazes nesto pametno, od njega makar nesto cujemo

odje
Gost
odje

a puno i vidimo

PeroS
Gost
PeroS

Veliko bravo!

Hogar
Gost
Hogar

e sad odmah prodajte i napunite džepove kad vam može biti

odje
Gost
odje

mozda oni sto ce brzo nazad okle su sljegli

Janky
Gost
Janky

Stanovi za prave ljude! Svaka cast!

Pravda
Gost
Pravda

Zivjela CISTOCA i DPS

perhan
Gost
perhan

No sto no zivljeo mi bar imasmo neke koristi za razliku od vas dobismo stanove cmokiccc

Send this to a friend