Društvo

Stari aerodrom dobija nove bulevare

Raspisivanjem javnih poziva za izgradnju Bulevara Veljka Vlahovića i rekonstrukciju Zmaj Jovine ulice u saobraćajnicu bulevarskog tipa stvorene su sve pretpostavke da Stari aerodrom u narednom periodu dobije dvije moderne saobraćajnice koje će omogućiti brže i bezbjednije odvijanje saobraćaja ne samo u tom dijelu gradu, već i na teritoriji cijele Podgorice.

“Riječ je o kapitalnim infrastruktrurnim projektima čija je ukupna procijenjena vrijednost 7.9 miliona eura, od čega je za izvođenje radova na izgradnji Bulevara Veljka Vlahovića potrebno 5.4 miliona eura, dok će rekonstrukcija Zmaj Jovine ulice koštati 2.5 miliona eura”, saopšteno je iz Glavnog grada.

Planirana je potpuna rekonstrukcija saobraćajnica, izvođenje pripremnih radova, zemljani radove, izgradnja kolovozne konstrukcije, ugradnja hidrotehničkih instalacija, elektro instalacija jake i slabe struje, semaforske signalizacije i javne rasvjete.

Za izgradnju Bulevara Veljka Vlahovića ponude se predaju radnim danima od 10 do 13 sati, zaključno sa 07.avgustom do 13 sati.

“Ponude se mogu predati neposrednom predajom na arhivi naručioca na adresi Jovana Tomaševića 2A ili preporučenom pošiljkom sa povratnicom na istoj adresi. Javno otvaranje ponuda, kome mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici ponuđača sa priloženim punomoćjem potpisanim od strane ovlašćenog lica, održaće se dana 07.08.2020. godine u 14 sati, u prostorijama Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice d.o.o. na adresi Ul. Jovana Tomaševića 2A”, piše u saopštenju Glavnog grada.

Za rekonstrukciju Zmaj Jovine ulice u Podgorici ponude se predaju radnim danima od 10 do 13 sati, zaključno sa danom 10.avgustom  do 13 sati. Ponude se mogu predati neposrednom predajom na arhivi naručioca na adresi Jovana Tomaševića 2A ili preporučenom pošiljkom sa povratnicom na istoj adresi.

Javno otvaranje ponuda, kome mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici ponuđača sa priloženim punomoćjem potpisanim od strane ovlašćenog lica, održaće se 10. avgusta u 14 sati, u prostorijama Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice d.o.o. na adresi Ul. Jovana Tomaševića 2A.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
PG lastavicaKiki
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
PG lastavica
Gost
PG lastavica

Po meni, mnogo bolje od ova dva bulevara je npr. Ul Vojislavljevića koja čeka evo 10 godina na bulevar.

Kiki
Gost
Kiki

Boka radi Podgorica gradi!
Boka Bokeljimaaaaa

Send this to a friend