Društvo

Uskoro uređenje brda Ljubović

Brdo Ljubović

Glavni grad u saradnji sa nadležnim gradskim preduzećima i službama uskoro počinje sa uređenjem i revitalizacijom brda Ljubović, saopšteno je danas iz podgoričke uprave.

Kako se ističe, cilj tog projekta je da se park šuma Ljubović obogati novim sadržajima po ugledu na park šumu Gorica i postane još jedno prepoznatljivo mjesto za odmor i rekreaciju građana Podgorice.

“Planirano je da brdo Ljubović bude osvijetljeno savremenom LED rasvjetom, zatim uklanjanje postojećeg i ugrdnja savremenog parkovskog mobilijara, uređenje postojećih i formiranje novih zelenih površina, postavljanje ograde na određenim lokacijama, kao i uređenje sportskog poligona”, navode u Glavnom gradu.

Takođe, kroz projekat Street art, koji se na različitim lokacijama realizuje u Podgorici, mladi umjetnici će dobiti priliku da novim muralima oplemene i pojedine prostore na brdu Ljubović, a u perspektivi je predviđeno da se određene kulturne manifestacije i sportske aktivnosti organizuju na brdu Ljubović.

12

avatar
1000
11
1
0
 
12
LjubovicPg - TgJaroIvanaNenad
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljubovic
Gost
Ljubovic

Led rasvjeta je vec postavljena, nedavno. Promijenjeno je i dosta mobilijara, a teren za trening su uredili korisnici, posadjeno je i dosta novih stabala. Brdu treba samo odrzavanje i cesma sa vodom za osvjezenje. Sve ostalo je narusavanje prirode brda…

Pg - Tg
Gost
Pg - Tg

Bravo, lijepa vijest.

Jaro
Gost
Jaro

Kakvo licemjerstvo. Vlast koja je uništila brdo Ljubović, okovala ga sa svih strana betonom i zgradama, potkopala ga i polovinu iskopala, sad bi da ga “revitalizuje”. Ali idu izbori, kazniće vas narod.

Ivana
Gost
Ivana

Sop za zgrade ispod Ljubovica.

Nenad
Gost
Nenad

Osta.celav ljibovic..nemojte ga sredjivati zivota vi samo ga dobro posumite..ako ga vi budete sredjivali ostace samo staze bandere i led rasvjeta a onda moue i zgrada na vrhu

Zoran
Gost
Zoran

Samo bez ugostiteljskih lokala

Mujo
Gost
Mujo

Verujemo

Observer
Gost
Observer

Samo nemojte vise sredjivat ispod Ljubovica, kumim ve’ bogom.

veki
Gost
veki

koliko je ostalo povšine brda LJubović, Čepurci s jedne, zgrade s druge strane, sve što je vrijedno u Podgorici đavolisano

mmnnkkiu
Gost
mmnnkkiu

Lijepo bi bilo da se uredi vidikovac na Ljubovicu iznad bivseg hotela Ljubvic savrsen pogled.

Titograd
Gost
Titograd

Obavezno kamere ugraditi radi omladine svetosavske sekte.

Zoran
Gost
Zoran

Vrućina je velika i skače pritisak! Rashladi se malo pod tuš i ne zaboravi terapiju da uzmeš.

Send this to a friend