Društvo Vatrogasci intervenisali tri puta

Vandali zapalili gume ispred ulaza zgrade na Zabjelu

Podgorički vatrogasci su juče u ranim jutarnjim satima, u roku od pola sata, intervenisali tri puta na Zabjelu jer su piromani palili travu i gume ispred ulaza stambenih zgrada, piše Dan.

Stanare Ulice Steva Boljevića probudio je upravo takav požar. Ispred jedne zgrade, uz same stepenice ulaza neko je donio a potom zapalio više guma.

Vršilac dužnosti komandira Službe zaštite Goran Janković kaže da su u 5.45 časova dobili dojavu da gori trava i nisko rastinje u Ulici Janka Đonovića.

“Nakon što je ugašen ovaj požar, vatrogasci su ponovo u šest časova intervenisali u istoj ulici. Deset minuta nakon te intervencije, intervenisali su ispred stambene zgrade u Ulici Steva Boljevića gdje je prijavljeno da gore gume. Upravo mi smo požar prijavili policiji, čija je patrola u 6.17 izašla na teren”, saopštio je Janković.

On navodi da nemaju često poziva da neko prijavi da se ispred stambene zgrade pale gume.

“Nemamo često ovakvih požara u stambenoj zoni. O svim ovakvim događajima obavještavamo nadležne inspekcije i službe. Apelovao bih na građane da ne sprovode aktivnosti koje ugrožavaju zdravlje i imovinu. Mi ćemo kroz naše aktivnosti dati puni doprinos da se ova pojava suzbije. Ne želim komentarisati motive da li je ovakva vrsta požara izazvana sa namjerom, ali definitivno jeste oblik vandalizma”,  rekao je Janković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tuborg
Gost
Tuborg

O čemu komentarišete alo?! Kakav DF, kakav DPS. Jeste li vi normalni? Koliki imbecil treba da bude neko da u ulaz zgrade zapali gume. Ovo je da se svi zapitamo kako smo došli do ovoga? Šta je sljedeće? Država da se probudi konačno!

LAGANA PRICA
Gost
LAGANA PRICA

vandala ne fali po gradu,sve unistise,ljudi bez elementarne kulture,nista im ne treba po gradu ni popravljat,no tako ka na divljem zapadu nek zive

DRAGOSLAV mali
Gost
DRAGOSLAV mali

SLUZBA KOJA UVJEK NA VRIJEME ODREAGUJE,ODLICNI STE MOMCI

DarkoFedja
Gost
DarkoFedja

a sto Jankovic,i prethodnik mu ne bojse,ohahaaaa

Slavko
Gost
Slavko

A to sto glasaci DPSA sa Konika svaki dan truju Podgoricu tonama zapaljenih guma od kojih se dobija rak nikome nista?

Mrgud
Gost
Mrgud

Znači ovo su glasači DF-a..

Zapamti već jed
Gost
Zapamti već jed

Kako ništa. DPS dobija glasače, a Janković posao, stan, auto, kredit,……

Send this to a friend