Društvo

Vuković nudi Jokiću pomoć oko popravke jarbola

Ivan Vuković

U pauzi izmedju dva kolegijuma, uspio sam da pročitam reagovanje v.d. direktora Doma zdravlja Podgorica Danila Jokića na vijest i moju objavu o tome da već sedmicama nema državne i zastave Glavnog grada ispred tri objekta DZ u Podgorici. U svakom slučaju, a bez obzira na političku ostrašćenost i nedostatak elementarne kulture v.d. direktora Doma zdravlja Podgorica, Glavni grad nudi tehničku pomoć u cilju popravke pomenutih jarbola, saopštio je gradonačelnih Podgorice Ivan Vuković.

<<<Jokić: Zastave uklonjene zbog problema s jarbolom<<<

“Između toga da prizna da mu smetaju crnogorska obilježja (što je opštepoznato) i da je nesposoban (takodje opštepoznato) da organizuje popravku par jarbola već sedmicama, odabrao je drugu opciju”, rekao je Vuković.

Prema njegovim riječima, na taj način još jednom se potvrđuje pogubnost kadrovske politike nove vlasti, koja, u konkretnom slučaju, osim nepoštovanja državnih i simbola Glavnog grada koji je uložio ogromna sredstva u izgradnju i modernizaciju objekata zdravstvene zaštite u Podgorici, za posljedicu ima i potpuni haos u sistemu Doma zdravlja (o čemu ovih dana piše ‘Dan’).

“Da ne govorimo o profesionalnom progonu zdravstvenih radnika koji nijesu politički istomišljenici pomenutog v.d. direktora…”, zaključio je Vuković.

Foto: Facebook

 

9

avatar
1000
9
0
0
 
9
boškoPODGORICAKotor 5TemurPodgoricanin
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
boško
Gost
boško

Bravo, svaka čast gradonačelniče. Sve na mjestu kao i uvjek i za primjer svima. Tako pričaju crnogorci!

PODGORICA
Gost
PODGORICA

Kako si dosadan i ne bitan

Kotor 5
Gost
Kotor 5

👌👍 Bravo Ivane, svaka cast.

Temur
Gost
Temur

Zavrsice se i ovaj horor film

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Vukovic voli Crnu Goru

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Sve će to doći na naplatu samo lagano.

Jakov
Gost
Jakov

Gospodine Vukovicu 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪nek je Vječna

Dugo
Gost
Dugo

Ha, ha, ha. Selektivno oştećeni jarboli za CG zastave. Nije što ne govori istinu (ima to i kraći naziv) , no što misli da mu neko vjeruje.

Loš
Gost
Loš

Cinično i simpatično,kada su oni već toliko providni.

Send this to a friend