Društvo

Završena izgradnja novog parka u Bloku V

Gradsko preduzeće Zelenilo završilo je radove na izgradnji parka u Bloku V ukupne površine 2,795 m2.

“Vrijednost ove investicije je 32 hiljade eura, a na novosagrađenoj parkovskoj površini nalaze se staze i platoi površine 456 m2, kao i travnjaci površine 2,339 m2. Zasađene su 83 sadnice drveća, 629 sadnica žive ograde i žbunja kao i 600 sadnica sezonskog cvijeća. U parku je ugrađeno 14 parkovskih klupa, a čitava parkovska površina je pokrivena sistemom za navodnjavanje”, saopšteno je iz PG Biroa.

Izgradnjom parka u Bloku V građani ovog dijela grada dobili su još jedan uređen i oplemenjen prostor za odmor i rekreaciju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Justicija
Gost
Justicija

Svaka cast!!! Vise se uradilo zadnjih 3 godine na oplemenjavanju grada i na potrebama gradjanina nego u zadnjih 10. Meni nisu bitnu kao gradjaninu projekti megalomanski samo trazim parkove, setalista i dobru infrastrukturu saobracajnu. Svaka cast jos jedno mjesto gdje mogu da se okupljaju gradjani.

Nindjaaaaaa
Gost
Nindjaaaaaa

I nazalost ce trajati kao i sve sto je trajalo u bloku V

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Valjda su ostarali huligani koji su nekad harali blokom v /vi ..pa nemaju snage da lome ako nijesu vaspitali đecu da mrze i nastave đe su očevi stali….😠

Drmr
Gost
Drmr

Park čine stabla i eventualno klupe. Mogli ste preskočit slobodno ovo cvijeće, betonske platoe i slično, al se mora nekoj firmi posa namjestit je l’ tako?

Isaak
Gost
Isaak

Lijepa vijest. Nazalost sve manje parkova, sve vise zgrada.

Send this to a friend