Društvo

Zbog kašnjenja aviona MA putnica spavala na aerodromu

Montenegro Airlines

Putnica Montenegro Airlinesa MA Magdalena Đokić je zbog kašnjenja aviona te kompanije na liniji Podgorica-Rim, kao i zbog lažnih obećanja te kompanije datih uoči polaska, morala da prespava na aerodromu u glavnom gradu Italije, tvrdi njen otac je Dragan Đokić.

On je Danu ispričao da se sve odigralo u nedjelju veče. Kako je kazao Đokić, avion iz Podgorice je trebalo da poleti za Rim u 17.30, a njegova ćerka je planirala da nakon što sleti u Rim ide za Siciliju, pa je rezervisala rent a kar. Međutim, pošto avion nije poletio na vrijeme, morala je da ga otkaže. Sve vrijeme dok su bili na aerodromu u Podgorici, raspitivali su se na šalteru MA za polijetanje aviona.

“Kada smo vidjeli da će avion kasniti nekoliko sati, te da je otkazana rezervacija za rent a kar, pitali smo na šalteru MA da li će neko iz kompanije u Rimu dočekati i zbrinuti putnike kojima su planovi propali usled kašnjenja aviona. Odgovorili su nam da ne brinemo, te da će ih predstavnik njihove kompanije sačekati na aerodromu, odvesti do hotela i ujutru vratiti na aerodrom, kako bi avionom otišli za Siciliju. Međutim, kada su sletjeli u Rim, nikoga od predstavnika MA nije bilo. Na kraju je moja ćerka morala da prespava na aerodromu u Rimu”, rekao je Đokić.

On je naglasio da mu je najviše od svega zasmetalo što su ga službenidi MA lagali, to jest kazali mu da će imati hotelski smještaj i prevoz do hotela i nazad do aerodroma, a da je na kraju njegova ćerka morala da noć provede na aerodromu.

“Umjesto u hotelu, morala je da spava na betonu. To je teror. Obećali su joj da će je sačekati i zbrinuti, a na kraju nikoga nije bilo”, naglasio je Đokić i dodao da avion za Rim nije poletio na vrijeme zbog, kako su mu kazali, kašnjenja aviona koji je dolazio iz Ljubljane za Podgoricu.

Đokić je rekao da je sjutradan otišao u jednu od poslovnica MA u Podgorici i tražio da direktno popriča sa nekim od direktora zbog ovakvog ponašanja predstavnika MA, ali da su mu kazali da žalbu pošalje mejlom.

Dan je povodom ovog slučaja kontaktirao MA, međutim, odgovore na pitanja nijesu dobili.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend