Ekonomija

Crnogorci vole odmor na kruzerima

Ilustracija

Posredstvom barske Allegre, ujedno lučkog agenta-agencije preko koje u crnogorske luke dolaze najpoznatije kruzing kompanije-ove sedmice će u Kotor stići četiri, i u Bar još jedan “ploveći grad”.

Kako je Dnevnim novinama kazao vlasnik Mihailo Vukić, sve je više i naših građana koji se odlučuju za odmor na kruzerima, “gdje ste svakog dana u drugom gradu, a opet uživate u komforu i luksuzu”.

On podsjeća da su ovogodišnje procjene dolazaka oko 700.000 gostiju u Crnu Goru, što je 50.000 više nego prošle, i 150.000 više nego 2016. godine.

“Trend krstarenja i kruzera nije zaobišao ni Crnu Goru, u čije se luke Kotor i Bar ove godine očekuje 545 uplovljavanja brodova na kružnim putovanjima, a Allegra je zaslužna za skoro četvrtinu njih. Posredstvom naše agencije, u Crnu Goru su uplovljavali i uplovljavaće brodovi kompanija MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Marella Cruises (bivši Thomson Cruises), kao i luksuzni brodovi kompanija Oceania Cruises i Regent Seven Seas Cruises”, kazao je sagovornik DN.

Glavni cilj kompanije na čijem je čelu, jeste promocija kuzing turizma u Crnoj Gori i predstavljanje naše zemlje. Planiraju da dovedu još više kruzera u luku Bar, koja je prošle godine, pored ostalog, bila domaćin i brodu Norwegian Star-najvećeg kruzera u istoriji barske luke-a čiji je lučki agent upravo Allegra.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dejo italijan
Gost
Dejo italijan

Nisam jos vidio kruzer u baru a nadam se da ću imati prilike. Taj turista makar kupi vodu i popije kafu ali ne znam koliko se zadržava. 👍Ako mo može ko odgovoriti koliko se zadržava u baru turista sa kruzera 4…….5. ……..sati ili manje ili više. 👍

Stari
Gost
Stari

Vole bogomi ko ne voli ali…

Mišur
Gost
Mišur

Budo najvise.

Marko
Gost
Marko

A Srbi, Bošnjaci, Muslimani, Albanci, Hrvati?

Zvonce
Gost
Zvonce

Ko to moze normalan da voli.
Dobiješ svoju ćeliju i osjećaš se kao u spuškom zatvoru. Zna se kad se ide u kantinu i svaka 2 3 dana dobije se nagradni izlazak u gradu. Samo što je u Spuž prijatnija klima, nema vlage i manje je nastranih posjetilaca.

Ada Pero
Gost
Ada Pero

Pa naravno da vole…imaju osjećaj kao da su otišli u malo veći delta city!

Razum
Gost
Razum

Volim i ja, no trpim 😦

Send this to a friend