Ekonomija

Davidović ponudio Vladi da gradi autoput

Miodrag Daka Davidović

Biznismen iz Nikšića Miodrag Daka Davidović kazao je da je Vladi prije mjesec i po predočio da ima mogućnosti da realizuje ključne infrastrukturne projekte u Crnoj Gori, piše Dan.

Kako je na jučerašnjoj konferenciji za novinare istakao, predložio je da na bazi privatno-javnog partnerstva radi autoput Bar-Boljare i Debeli Brijeg-Ulcinj, kao i da revitalizuje dio pruge Beograd-Bar kroz Crnu Goru.

Davidović je u novembru lani osnovao Narodni pokret sa kojim je učestvovao na lokalnim izborima u Nikšiću. Kako je pojasnio, Pokret nije formiran za jednokratnu upotrebu već je to budućnost Crne Gore.

“Naš čitav program bila je ekonomija, a to je i danas. Narodni pokret je u prilici da obezbijedi partnere i novac za novi „Maršalov plan”. Vidite koliki je lelek nastao zbog kineskog kredita. Sva se Vlada digla na noge i od Brisela do Pariza tražimo milostinju. Tražimo da nam drugi obezbijede sredstva da vratimo kineski kredit. Mi možemo obezbijediti da dug pretvorimo u koncesiju”, poručio je juče Davidović.

Kako odgovor od Vlade još uvijek nije dobio, odlučio je da svoju ponudu javno predstavi jer je u situaciji, kako kaže, da dovede ljude i obezbijedi pregovore, a za uzvrat mu ne trebaju ni „medalje, ni priznanja”.

Narodni pokret neće odustati, rekao je Davidović, od svog ekonomskog plana za Nikšić koji su predstavili tokom predizborne kampanje, a u toku su pregovori za više projekata među kojima su i Željezara i Boksiti.

“Ima nekoliko ljudi koji posreduju u ime vlasnika Željezare. Sa njima sam obavio određene razgovore, ali nije došlo do toga da se to brzo realizuje. Razmišljamo i o Boksitima, radimo sa nekoliko kompanija u svijetu da probamo da vidimo da to što nijesmo uspjeli kroz rad možemo li to da uspijemo kao privatno-javno partnerstvo sa tim kompanijama i to je ono na čemu ćemo mi raditi”, zaključio je Davidović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ndč
Gost
Ndč

Ponudio sam vladi da završim do Boljara pa ako oće i tri vozne trake u jednom smjeru,još čekam odgovor a ti Daka prestani sa foliranjem.

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Slobodno ti pocni radit Jonski put , imas okle pokra si Crnu Goru za milone .

Rkoma
Gost
Rkoma

Taj će ti autoput džabe ogradit-ako je logika ispred interesa

Boca Senior
Gost
Boca Senior

Je li ovo klon Bata Carevića ili obratno?

Mongro
Gost
Mongro

Oooooooooooo sudbino!!!! Dotakli smo dno….ili možemo tonuti još dublje?

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

E ovo je vrhunac licjemerstva golijskog “svetitelja”!

Davor
Gost
Davor

E kuku nama….

Vaso
Gost
Vaso

Daka je jedan od najačih biznismena,, i teologa na balkanu. U sve se razumje.Daka ima plan i naseljavanje marsa, i izgradnju farmi nojeva i koza. Daka je kralj.

Mrgud
Gost
Mrgud

Nije ovo željezara! Kad si je ogulio onda napustio.

Dejan
Gost
Dejan

Pa nije ti to stala sto umisljas ko si ti ….

Marko
Gost
Marko

Ja bih mu pruzio sansu. Ne moze da skodi

Ateista
Gost
Ateista

Sveti daka ubiva aždahu hahaha e ko te ne zna skupo bi te platio Sredice ti kum to ne brini nije rukoljub zaboravio na tebe ne brini

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Kralj biznisa. Bravo Daka dala ti se svaka.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ovaj će još malo “osnovat” i svemirsku agenciju???

Darina
Gost
Darina

Odakle pare ???

Send this to a friend