Ekonomija Razvijen po mjeri najzahtjevnijeg korisnika

Džiboni na UCB predstavljanju Mastercard Platinum programa

Universal Capital banka predstavila je večeras u Podgorici Mastecard Platinum Program razvijen je po mjeri najzahtjevnijeg korisnika, koji omogućava Mastercard Platinum kreditnu karticu sa Loungekey programom, Mastercard Concierge servis, Global WiFi servisom i prateću karticom Generali osiguranja.

Kako je kazala Danijela Jović, glavni izvršni direktor Universal Capital Banke, od trenutka kada je sadašnji krajnji vlasnik Banke Petros Statis preuzeo UCB, zabilježeni su isključivo pozitivni poslovni rezultati.

“Određeni pokazatelji su čak multiplikovani što je značajno uticalo na dodatu tržišnu vrijednost Banke. To nam je moramo to priznati, donijelo laskavi status najbrže rastuće banke u crnogorskom bankarskom sistemu i regionu. Taj uspjeh nije slučajan jer smo u krugovima međunarodnih investitora zainteresovanih za ulaganja u Crnu Goru prepoznati kao banka specijalizovana za struktuiranje specifičnih načina finansiranja velikih projekata, prije svega u turizmu, pa su naši partneri vodeća imena iz svijeta turističke privrede”, dodala je ona.

Istakla je da su prva banka iz regiona koja je otvorila predstavništvo u Dubaiju.

“To nas je učinilo glavnim partnerom i posrednikom u investicijama koje dolaze upravo iz Ujedinjenih arapskih emirata. Sve to je i očekivano, uzme li se u obzir činjenica da smo dio investicione grupe koja spada u vodeće strane investitore Crne Gore, sa ukupnim investicijama od preko 250 miliona eura i više od 1250 zaposlenih u kompanijama iz bankarskog, turističkog i medijskog sektora. Članovi naše porodice su Adriatik properties koji upravlja Svetim Stefanom i Miločerom-biserima crnogorskog turizma, Dnevne novine, Pobjeda, Portal Analitika i CdM”, navela je ona.

Najavljeno je i da će uskoro početi izgradnja novih hotela – Durmitor na Žabljaku i Kraljičina plaža u Miločeru, kao i realizacija novih projekata u oblasti medija.

“Posvećeni smo kontinuiranom radu na unapređenju svih aspekata poslovanja zbog čega sam se i sama priključila timu Universal Capital Banke maja ove godine. Naš rukovodeći tim je uvjeren da uz pomoć inostranih eksperata sa vrhunskim internacionalnim iskustvom kao što je Louis Freeh, koji je član Odbora direktora Banke od februara ove godine možemo garantovati dalji dinamičan rast i razvoj banke i obezbijediti budući doprinos ne samo crnogorskom bankarskom tržištu već i ekonomiji Crne Gore uopšte”, zaključila je Jović.

Kako je kazao Srđa Pavićević, rukovodilac službom prodaje za stanovništvo i upravljanje poslovnom mrežom, posjedovanjem Mastercard Platinum Premium proizvoda otvaraju se vrata svijeta najvećeg nivoa privilegija, posebno osmišljenog za korisnike sa specifičnim životnim i poslovnim navikama i ugledom koji uživaju u drušvu.

Mastercard Platinum kartica je internacionalno važeća contactless kartica, kojom možete plaćati robu i usluge na elektronskim prodajnim mjestima, POS terminalima i podizati gotovinu na bankomatima i šalterima banaka širom svijeta, na svim mjestima gdje je istaknut Mastercard logo.

Učešće u LoungeKey programu korisnicima omogućava pristup VIP ložama na preko 1000 aerodroma u 120 zemalja širom svijeta.

Takođe, putovanja sa Mastercard Platinum karticom neće biti stresna jer ćete se smjestiti u udobnu fotelju uz osvježenje, wi-fi i usredsrediti se na najvažnije poslove za taj dan.

Mastercard Concierge servis ekskluzivno pruza individualnu pomoć korisnicima, a Mastercard Platinum kartica 24 časa na dan, bilo kod kuce ili u inostranstvu sa velikim izborom usluga: putne rezervacije – hoteli, avionske karte, restorani, renta car, ulaznice – za kulturna, muzička i sportska dešavanja, kupovinu i isporuku poklona, organizacija posebnih događaja, iznenađenja i posjeta mjestima sa ograničenim pristupom.

Uz Global WiFi servis možete biti sigurni da ćete imati pokrivenost Wi Fi-em na svakom mjestu, u zemlji i inostranstvu gdje god postoje uslovi za to (čak i u avionu).

Boingo omogućava pristup do četiri uređaja, uključujući mobilne telefone, tablete, laptopove, 24/7 podrška korisnicima putem elektronske pošte, telefona, chat-a i društvenih mreža.

Sve informacije o dostupnosti Boingo Global Wi-fi-a možete dobiti pristupom web site-u mastercard.boingo.com ili putem Wi Finder aplikacije.

Kartica osiguranja vam takođe obezbjeđuje paket osiguranja u saradnji sa kompanijom Generali Osiguranje Montenegro i to: putno zdravstveno osiguranje, osiguranje za slučaj smetnji na putovanju pri korišćenju avio prevoza, osiguranje pomoći na putu za drumsko vozilo – road assistance i osiguranje finansijskih gubitaka nastalih usljed zloupotrebe platne kartice i nekih drugih opasnosti (Secure Wallet).

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

“banka specijalizovana za struktuiranje specifičnih načina finansiranja velikih projekata, prije svega u turizmu, pa su naši partneri vodeća imena iz svijeta turističke privrede” Ајд скапирај ово просјечни Црногорче😉

zoran
Gost
zoran

Komšo, nije realno 😉

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Ов картицу сваки Црногорац треба да узме. Да кад путујемо свијетом будемо опуштени и сигурни.

Send this to a friend