Ekonomija Trasa duga šest kilometara

Gradnja puta od Velestova do Komana počinje naredne sedmice

Izgradnja dijela puta od Velestova do Komana, koja bi trebalo da započne naredne sedmice, značajno će unaprijediti život mještana tog kraja i bolje povezati Katunsku nahiju sa opštinama Cetinje, Danilovgrad i Podgorica, ocijenili su gradonačelnik Prijestonice Aleksandar Kašćelan i predsjednica opštine Danilovgrad Zorica Kovačević.

Kako je saopšteno iz Prijestonice, nova trasa puta duga je šest kilometara, a biće rađena uz podršku Vojske Crne Gore.

“Njenom gradnjom otpočinje realizacija ugovora o zajedničkom ulaganju u poboljšanje putne infrastrukture koji su nedavno potpisali gradonačelnici Prijestonice Cetinje i Glavnog grada, Aleksandar Kašćelan i Ivan Vuković, i predsjednica danilovgradske opštine Zorica Kovačević”, ističu u cetinjskoj upravi.

Kašćelan i Kovačević su se saglasili da će put od Velestova do Komana omogućiti bolje uslove za život mještana tri opštine, ali i dodatne uslove za razvoj poljoprivrede i turizma, kao i za povratak života na napuštena seoska domaćinstva.

“Ocijenjeno je i da su Prijestonica Cetinje i opština Danilovgrad primjer dobre saradnje, koja će kroz projekte od lokalnog i nacionalnog značaja biti dodatno unaprijeđena. U tom smislu posebno su značajni projekti koji se odnose na razvoj seoskog turizma i domaćih proizvoda, ali i na prezentaciju i promociju takve ponude radi generisanja novih zapošljavanja i razvoja ruralnog područja”, naveli su u Prijestonici.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
velimir1966
Gost
velimir1966

Svaka cast,da i kroz istinsku oslobodilacku Katunsku Nahiju prodje nesto korisno!
Sve se radi glasova ulaze u prosrpska mjesta a sigurnim Crnogorcima samo mrvice!

🇲🇽 EL_Gordo
Gost
🇲🇽 EL_Gordo

Ovo je sve srpsko ako jos nisi informisan

Ozezi
Gost
Ozezi

Samo ste pod terorom mogli drzat CG da bude srpska

Send this to a friend