Ekonomija

Hadžimušović: Protesti i bunt zaustavili poskupljenje struje

Zaustavljanjem poskupljenja struje, Vlada je pokazala da su protesti i bunt jedina demokratija koju razumiju, kazao je Emir Hadžimušović, predsjednik Foruma mladih SDP-a.

Tvrdi d aje ovo još jedna pobjeda protesta – nepokornih građana Crne Gore.

“Poslije kapitulacije zarobljene države u Baru, sada su priznali poraz zaustavljanjem poskupljenja – dok protesti ne stanu. Sama Vlada  vam je  građani  pokazala da su protesti i bunt jedina demokratija koju razumiju. Samo istrajnom borbom za oslobođenje naše utamničene domovine obezbjedićete elementarnu pravdu i pristojan život za sebe i svoje potomke u Crnoj Gori. Do pobjede građana nad samovlašćem u Crnoj Gori nema odustajanja”, zaključio je Hadžimušović.

Treba napomenuti da će EPCG pomjeriti primjenu novih tarifnih modela do 1.maja, što znači da struja do tada neće poskupiti. EPCG je najavila povećanje cijene struje od 2.7 odsto do 6 odsto, i to od 1. marta kroz uvođenje tarifnih paketa. Ministarka ekonomije Dragica Sekulić  je prije nekoliko dana najavila da će od EPCG tražiti da se do 1.aprila odloži poskupljenje kako bi se građani upoznali sa novim tarifnim paketima. EPCG je to prihvatila i poskupljenje prolongirala za mjesec duže od onoga što je tražila Vlada.

M.D. 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gospava
Gost
Gospava

Struja ne moze bit jeftina ako se ocekuje da je ima i da je snabdijavanje uredno. Narodu ne treba pricati gluposti i bajke nego realne cinjenice i istinu, da se mora raditi puno i neprestano, da svaki covjek jos u mladosti mora postaviti ciljeve kako sebi da obezbijedi pristojan zivot i egzistenciju i da jos u mladosti formira svijest o… Više »

JaviSe
Gost
JaviSe

Subota, podgorica.

Bas vala
Gost
Bas vala

Vas 5 sa 4 papira ste nesto napravili ,sjedi

Send this to a friend