Ekonomija

Hipotekarna s Mastercadom lansirala novi servis – HB Concierge

Hipotekarna banka, u saradnji sa kompanijom Mastercard, lansirala je novu uslugu za klijente, vlasnike Mastercard Gold kartica i Mastercard Platinum kartica pod nazivom HB Concierge.

U cilju promocije ovog vrhunskog servisa, Hipotekarna banka je u saradnji sa kompanijom Mastercard, priredila događaj u hotelu Hilton, na kojem je za svoje klijente organizovala gostovanje poznate pop pjevačice Nine Badrić.

Usluga HB Concierge podrazumijeva uslugu ličnog asistenta i razvijena je tako da zadovolji potrebe i najzahtjevnijih klijenata. Mastercard Concierge servis Hipotekarne banke asistira klijentima na način što jednim telefonskim pozivom mogu zatražiti od svog HB Concierge-a željenu uslugu, što klijentima ostavlja više prostora za ostale radne aktivnosti.

Za vlasnike Mastercard Gold i Mastercard Platinum kartica to znači da u svakom trenutku, 24 časa na dan, u zemlji i inostranstvu, na raspolaganju imaju individualnu pomoć sa velikim izborom usluga poslovnog i privatnog karaktera, kao što su rezervacija putovanja ili rent-a-car usluga, pronalaženje karata za događaje, kupovina i dostava poklona, ali i pristup jedinstvenim iskustvima i lokacijama i to na preko 40.000 najboljih svjetskih hotela, klubova, restorana i spa centara.

Nikola Špadijer, izvršni direktor za poslove sa fizičkim licima i napredne kanale prodaje, podsjetio je na rekordne rezultate Hipotekarne banke u 2018. godini, iznoseći da se za banku s 400 miliona depozita i 250 miliona kredita može reći da je najlikvidnija u sistemu. “Svi klijenti Hipotekarne banke su navikli na najbolje servise i mi smo ponosni što, zajedno s našim pouzdanim partnerom kompanijom Mastercard, možemo da im ponudimo još jedan – HB Concierge – koji će im biti koristan i u poslovnom i u privatnom životu”, rekao je Špadijer, naglasivši da je ovo dvanaesti zajednički proizvod Mastercarda i Hipotekarne banke.

Jelena Ristić, direktor za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH u kompaniji Mastercard, istakla je: „HB Concierge je jedna od najekskluzivnijih usluga za korisnike kartica i uvjereni smo da će korisnici vrlo brzo u svoju svakodnevicu uključiti ovo neprocjenjivo iskustvo. Pored toga, svi korisnici Mastercard Gold i Mastercard Platinum kartica Hipotekarne banke mogu da koriste i pogodnosti Mastercard Premium programa, koji uključuje: brzi prolazak pasoške kontrole, rezervacija taksi vozila ili besplatan parking na Aerodromu u Beogradu, potpuno besplatno korišćenje biznis klubova na aerodromima u Beču, Sarajevu i Beogradu, kao i pogodnosti iz svijeta mode, kupovine i zabave. Zahvaljujem se još jednom našem partneru – Hipotekarnoj banci – na tome što zajedno uspješno izlazimo u susret svim potrebama naših korisnika i radujemo se predstojećim saradnjama.“

HB Concierge usluga se može aktivirati pozivom na telefonski broj +382 (0) 20 406 909 ili putem mejla [email protected].

U okolnostima kada je vrijeme najvažniji resurs, Hipotekarna banka je, vodeći računa o potrebama klijenata, aktivirala servis koji će im olakšati svakodnevni život i uštedjeti vrijeme.

Događaju je prisustvovao veliki broj privrednika, predstavnici kulturnog i javnog života Crne Gore.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Seka
Gost
Seka

Baš zgodna ekipa u Hiootekarnoj. Voljela bih da mi ovaj direktor uruči karticu.

Ime
Gost
Ime

Sto cete kad vam izadju italijani, kome li ce prodati svoje akcije?

Alhemist
Gost
Alhemist

Bravo svaka cast

veki
Gost
veki

ko pošteno radi ta kartica mu ne treba

Pametnik
Gost
Pametnik

Conciliere, sjecate li se filma KUM, Marlon brando i robert de niro imalu conciliere, odnosno savjetnika za njihove poslove.
Taj naziv uzet je iz tog filma. Pitanje je kako savjetovati nekoga gdje uloziti novac kad vecina prezivljava, gotovo svi ti concilieri
u banci zive od plata, toliko su pametni da uce nekog da naprave pare a oni to ne umiju.

arhonto
Gost
arhonto

Consierge ne radi savjetovanje za ulaganje. On ispunjava zelje poslovnih ljudi koji imaju manjak vremena. Kao u Hotelima.
Dobra prica za onog ko ga se moze priustiti.

Branko
Gost
Branko

Najljepse djevojke su u vasoj banci.
Vrhunsko elektronsko bankarstvo, konacno.

Biljana
Gost
Biljana

Ubjedljivo najbolja banka.
Ona Premium kartica je top!

Bokez
Gost
Bokez

Prvo neka vam hb klik radi malo bolje,pa ćemo vam vjerovat da je ovo super!!!

marius
Gost
marius

Ja bih moga bit vlasnik zlatne ili ove druge, platinaste kartice jedino ako bi ovu moju izlizanu od minusa, prefarba. Toliko o tome, kolko me ove pogodnosti jutros na zoru, u trans od Srece bačiše.

U prolazu
Gost
U prolazu

I Dule je imao promociju platnih kartica.

Baba
Gost
Baba

Dule za Dula- svako za sebe. Najbolja banka u Drzavi, sto god botovi iz drugih banaka mislili. Ne no su najbolje one koje na lajanje o drugim bankama nabavljaju klijente. Oduzeti ste- saberite se.

Send this to a friend