Ekonomija

Kako platiti poreski dug na 24 rate

Uredba o uslovima za odlaganje naplate poreskih i neporeskih potraživanja stupila je u ponedjeljak na snagu, a njome se omogućava odlaganje otplate duga do šest mjeseci ili reprogramiranje u 24 rate.

 

Odlaganje naplate potraživanja može se odobriti poreskom dužniku za poreski dug koji je nastao poslije 15. februara prošle godine.

 

 

Odlaganje se može odobriti za potraživanja koja iznose najmanje 500 eura za građanina, 2.000 eura za preduzetnika i malo preduzeće, 20.000 eura za srednje preduzeće, kao i 50.000 eura za veliko preduzeće.

O odlaganju naplate poreskih i neporeskih potraživanja poreski organ odlučuje na zahtjev poreskog dužnika za odlaganje naplate poreskih i neporeskih potraživanja.

Aplicirati možete ovako

 

 

Poreski dužnik je u obavezi da plaća potraživanja u rokovima definisanim rješenjem, ali i da plaća tekuće obaveze.

“Ukoliko poreski obveznik kasni sa izmirivanjem potraživanja, izvršiće se naplata po službenoj dužnosti iz instrumenataosiguranja”, ističe se u uredbi.

 

 

S.Đukanović

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ime
Gost
Ime

A da nam date uputstvo kako da normalno zivimo od rada, a ne na rate

Enigma
Gost
Enigma

Ima da platite i sto ste mislili da nećete i Vi i Marovići i Đukanovići 🤣 Deri Mugi na rate ili odmah, tako se puni buđžet i osigurava funkcijonisanje Države !!!

...😂😂😂
Gost
...😂😂😂

Neću vam vise nista plaćat!

Ups
Gost
Ups

Neka Marovići i Radjenovići plate na rate umjesto nas

amo
Gost
amo

Platit cemo,ali kad vrate sve sto su pokrali od naroda za ove 27 godina.

Sikiiii
Gost
Sikiiii

Ni zrna zita neprijatelju

Send this to a friend