Ekonomija

Kolašin spreman za sezonu i praznike, čeka se samo snijeg

Foto: Ski centar Kolašin

Kolašin će po svemu sudeći maksimalno spremno dočekati predstojeću zimsku turističku sezonu i praznike. Gotovo svi smještajni kapaciteti velikih hotela su rasprodati već od katoličkog Božića.

SKI centar Kolašin 140, bez obzira na to da li će biti dovoljno sniježnog pokrivača za ljubitelje bijelih sportova, spremno dočekuje sezonu, a zvaničano otvaranje skijališta najavljivano za 1. decembar pomjereno je za sredinu mjeseca.

Gosti iz Albanije prema najavama preovladavaće i tokom ove zimske sezone u gradu na Tari, tako da se još samo čeka snijeg, kojeg meteorozi najavljuju tek krajem decembra.

Kako je kazao direktor kolašinske TO Aleksandar Vlahović, aktivno se radi na pripremi zimske turističke sezone. U saradnji sa NTO planirana je promocija turističke ponude Kolašina u regionu, prije svega u Tirani i Dubrovniku.

“Takođe u saradnji sa NTO planirana je i manifestacija povodom otvaranja sezone skijanja Ski opening, uz zabavni program kao i prisustvo brojnih medija. Nakon nekoliko godina pauze, planirano je pokretanje autobuske linije od centra grada do skijališta uz simboličnu cijenu karte, što će svakako doprinijeti većem zadovoljstvu svih gostiju koji planiraju zimski odmor u Kolašinu. U saradnji sa NVO Natura i Društvom prijatelja Kolašina radimo na izradi novog web sajta, kao i profila na društvenim mrežama”, rekao je Vlahović.

Prema trenutnim informacijama, u oba hotela sa četiri zvjezdice kapaciteti u periodu katoličkog Božića su rasprodati, a kako je kazao Vlahović, očekuje se i dobra popunjenost u ostatku zimske sezone.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dejo milioner💔
Gost
Dejo milioner💔

Obadva hotela. 👍

Pjer
Gost
Pjer

Znate stasu za vas Bugarski i Rumunski zimski centri.Svajcarska + mnogo jeftinije

cogito ergo sum
Gost
cogito ergo sum

Bas iscrpne i precizne informacije! Svi ski centri još početkom novembra objavljuju dane ski openinga, ovi naši još planiraju. A kad će – čuće se!

Nemirko
Gost
Nemirko

Napravite parking mrcili se!!!

Pero milacic
Gost
Pero milacic

I ja spreman da sa familijom podjem na Kubu,samo se “pare cekaju”

-Muljavi-
Gost
-Muljavi-

Eee jada od našeg zimskog turizma.

jkl
Gost
jkl

Super!!! …samo se nadam da ih neće iznenaditi snijeg kao svake godine u decembar ili januaru zajedno sa putarima!

Kotor66
Gost
Kotor66

Zapamtite naslov jer sledeci kad padne snijeg pisace….Kolasin i Zabljak bez struje u kolapsu…

Send this to a friend