Ekonomija

Košuta smatra da je zaslužio kredit po povoljnim uslovima

Košuta

Direktor Uprave za inspekcijske poslove Alija Košuta smatra da je zasluženo dobio povoljan stambeni kredit od 40.000 eura od Vlade, iako ima tri stana i dvije kuće.

“Ja mislim da su ti krediti koji se daju funkcionerima većeg ranga zbog uslova u kojima radimo”, kazao je Košuta na konferenciji za medije Uprave, odgovarajući na pitanja novinara.

<<<Marković: Dok sam ja na čelu Vlade stambena politika će biti ključna<<<

Na pitanje da li je to fer prema građanima, Košuta je rekao da jeste.

“Vi prosudite, ja mislim da jeste s obzirom na plate koje mi imamo kao državni funkcioneri”, istakao je Košuta.

A Košuta je u trenutku dobijanja kredita primao preko 1.200 eura platu.

“Ja sam krajem 2017. godine došao u državnu upravu iz realnog sektora i tamo gdje sam organizovao neki posao puno je prihodovao državni budžet”, naveo je on.

Ističe da nema ništa od imovine što nije prijavio.

“U ranijem periodu je bilo nekih koji su kupovali sebi stanove, ali ne na svoje ime. Ne bih sad o tome”, rekao je Košuta.

72

avatar
1000
59
13
0
 
65
LjutaDudukljaninTeoNatadelboj
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dudukljanin
Gost
Dudukljanin

Ja ponovo gladam za dps, e viva

Teo
Gost
Teo

Bruko ljudska! I pustite mi komentar vise

Nata
Gost
Nata

Skromnost nije vrlina odavno… da sad kaze neko dajmo po euro za Kosutu, sva Crna Gora, zasluzio je, Kosuta bi rekao, mogli biste i dva koliko sam ja to zasluzio… Bravo! Djeco, ovako treba!

delboj
Gost
delboj

Ovakve treba deportovati iz Crne Gore. naravno sve oduzeti, mad atu nema sto da se oduzme nego da se vrati drzavi…

foliranti
Gost
foliranti

Crnoga đavola ću na sledeće izbore zaokružit, samo da se sklone ove lopurde.

oooo
Gost
oooo

CDM je zakon. Svaki dan objavi po nekoliko tekstova o njihovim malverzacijama, kradjama, o njihovom obrazu … a admin neumorno brise nase komentare koji samo potvrdjuju istinitost njihovih tekstova. 🙂

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Ovo je strasno. Njemu svo blago ove drzave, a ovom narodu 250 eura mejsecno. I jos kaze zasluzio. Sve ovo treba ovom narodu.

Kotor
Gost
Kotor

Zasto mi ne pustite komentar? Zelim da znam koje firme su u vlasnistvu funkcionera da tamo ne trosim svoje pare. Je li to nesto strasno?

Koala
Gost
Koala

Ima li iko iz Rozaja da se nije dobro naplatio za ovih par godina vlasti?

ron.de.jeremy
Gost
ron.de.jeremy

Bolje da nije progovarao.

Cijanid
Gost
Cijanid

E zamislite šta i đe sve ima kuće i stanove loMi i ostali krem de la krem kad ovaj ima pet nekretnina i trista hiljada ušteđevine.Ee kukala nam majka koga mi trpimo trideset godina…A kažemo Crnogorci ponosni, gordi ne daju na sebe a ovamo ispade da jedino mi možemo da trpimo da nas neko laže i krade po vijeka.Nema nego… Više »

Ljuta
Gost
Ljuta

Ovaj nije crnogorac nego bosnjak i ima pravo za privilegije….da ne podrzava DPS došli bi na vlast protivnici lopova a to nije dobro za 👾

Gavrilo
Gost
Gavrilo

Znaci dobijali ste stambene kredite ne za rjesavanje stambenog pitanja nego kao bonus jer vam je mala plata. Ovaj lik ne shvata da je upravo priznao KRIVICNO DJELO jer je to nenamjenska raspodjela budzetskih sredstava

Daky
Gost
Daky

Scime je zasluzio sta je uradio za naroda sta je on bolji od bilo kog gradjana .Kako je covjek doso do tri stana i kuce scim je to zaradio kad vec radi u losim uslovima??

Cici
Gost
Cici

Šta koga briga kako je zaradio.Dosta bre više sa pitanjima okle ovim poštenim građanima majke naše Crne Gore i VELIKIM patriotama po 5-6 stanova. To je sve legalno stečeno, jer je narod sve aminovao do sad, a kako stvari stoje i u buduće..

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

E, moj Košuta! Ljepše da nijesi ništa zborio… Treba ti dati još jedan kredit povlašćeni, ni tada ne bi rekao: nemojte, puno je..

Cici
Gost
Cici

A ti bi se kao bunio da ti neko daje ovakav kredit..Ne lažimo se ljudi, svi bi uzeli po tri ovaka kredita da nas može dopasti…

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Pa vjerovatno bi bilo iskušenje, ali mislim da bih odolio. Zaista ne govori zavist iz mene. Nijesam materijalista. Možda bih se zato nasukao na neke druge grijehe koje vlast donosi. Ljubavnice, npr. 😀😀😀

Cicas
Gost
Cicas

Ovo je nevidjeno u svijetu. Placao bi mi ti porez veliki za ovo tvoje luksuziranje pa bi onda vidio jesi li zasluzio

Send this to a friend