Ekonomija

Milatović: Mandićeve bilborde još niko nije vidio

Milatović

Jedan od lidera Demokratskog fronta DF Andrija Mandić objavio je na Twitter-u da se zahvaljuje gostima iz Srbije jer je turistička sezona uspjela i u to ime su postavili bilborde u Crnoj Gori u znak zahvalnosti. Ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović rekao je za Nova.rs da te bilborde još niko nije vidio, te da predstavljaju PR kampanju.

Mandić je na Twitter-u objavio da se Demokratski front zahvaljuje Srbiji na spašenoj sezoni, te se u to ime gostima iz Srbije zahvaljuju na način da su im posvetili nekoliko bilborda.

“Zahvaljujući našim sunarodnicima iz Srbije i RS, turistička sezona u Crnoj Gori je spašena. Plaže su pune sa stotinama hiljada Srba. Upravo je DF učinio ove ključne korake ka uspjehu sezone. Zbog toga smo im iskazali poštovanje i javnu zahvalnost na putevima koji vode ka našem primorju”, objavio je Mandić.

Ubrzo nakon toga oglasili su se iz Vlade Crne Gore, konkretno ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović, koji je u izjavi za Nova.rs objasnio da nikakve bilborde niko nije vidio i da je na djelu PR Demokratskog fronta.

“Nisam vidio bilborde i smatram da je Mandić postavio ove objave kao neku vrstu PR-a svoje politike. Činjenica je da nama sezona cvjeta, a za to je zaslužna Vlada Crne Gore, ali sad svako hoće dio zasluga. Nama je Srbija najvažnije tržište i to nije nikakva tajna. Prošle godine desila se katastrofa, koju je dozvolila bivša Vlada. Kada smo donosili odluku o otvaranju granica, mislili smo prije svega na Srbiju i na zemlje regiona”, kaže za Milatović.

On ističe da su Mandićeve izjave prirodne i da je u pitanju legitimna PR kampanja.

“Pridružio bih se ovim zahvalnicama jer je zaista najviše turista iz Srbije. Prva važna činjenica je da imamo turističku sezonu koja je na nivou one iz 2019. godine i da je sada najsnažnija na Mediteranu. Ostvarujemo nevjerovatne rezultate u godini koja je krizna. Do toga je došlo zahvaljujući dobrim potezima i odlukama Vlade, koje su donošene od početka godine, po pitanju odnosa prema turistima, turističkoj privredi i regionu. Ova godina je dokaz jedne izuzetno uspješne ekonomske saradnje između Crne Gore i Srbije, koja je potpuno prirodna i na njoj treba da se radi i dalje. Drago mi je da su turisti iz Srbije ove godine izabrali Crnu Goru, što je rezultat i kuturoloških i istorijskih sličnosti među nama. Ipak se ispostavilo da turisti iz Srbije, u trenucima neizvjesnosti i u kriznim situacijama, putuju u mjesta koja najbolje poznaju”, kazao je Milatović.

Ove bilborde nisu vidjeli ni reporteri Nova.rs, putujući kroz Crnu Goru, pa je velika vjerovatnoća da se radi o kompjuterskim renderima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gost
Gost
Gost

Dodjite u Bijelo Polje pa ce te da vidite.

Vanja
Gost
Vanja

Ja vidio.

VukVučko
Gost
VukVučko

Zar postoje samo Srbi ?? A sto je sa dijasporom koja je masovno došla i koji su donijeli 10x više novca itd a to se ne računa bito je da je Srbin pa makar paradajz jeo za tri obroka .

Igor
Gost
Igor

Kakva diskriminacija! Da je sreće pa da se kazne oni koji daju ili imaju ovako povlašćeni položaj.

Panika
Gost
Panika

Hvala tebe za sezonu za ovo ljeto
Lijecit se ne mozemo bez para .
A gripa ce proci

Neko sa strane
Gost
Neko sa strane

A od Bara pa do Ade da stije bilbordi Hvala Vam braćo Albanci i Bošnjaci ! Mada Bošnjaci ljetuju i u Sutomoru,Budvi, Boki…

Bobo je
Gost
Bobo je

Nema para bez Srba ni zivota bez Srbijanki pa pricajte sto hocete.

Dea
Gost
Dea

Isti ste!

Markisa1
Gost
Markisa1

Ako se uveca slika sa tvitera vidi se da je montaža

Elektra
Gost
Elektra

A sta cemo za ostalim narodima iz bivse Juge

Njihove pare smrde ?

Send this to a friend