Ekonomija ROĐENDAN U RITMU URBAN L PAKETA

M:tel svim korisnicima poklanja po 10GB interneta

Kompanija M:tel  9. jula proslavlja 13. rođendan. Slavlje će i ove godine trajati tokom cijelog mjeseca. I ovog puta M:tel će poklanjati svojim korisnicima i to čak 10 puta više Interneta svakog mjeseca svim korisnicima koji izaberu Urban L paket, a uz to dobijaju dva Xiaomi telefona po cijeni jednog.

Za samo četiri eura mjesečno korisnik dobija Xiaomi Note 8T i Xiaomi Redmi 8A. Korisnici Urban L paketa u ovoj akciji dobijaju na poklon i dodatnu postpaid karticu sa Urban S+ tarifnim profilom, koja takodje donosi sjajne benefite. Ova postpaid kartica ima mjesečnu pretplatu od nula eura prvih 12 mjeseci trajanja pretplatničkog ugovora, nakon čega će se naplaćivati standardna mjesečna pretplata za ovaj paket definisana važećim cjenovnikom M:tel-a.

Aktivacija postpaid kartice za Urban L paket košta šest eura, dok je aktivacija postpaid usluge za Urban S+ besplatna. Ugovor se potpisuje na 24 mjeseca, a resursi uključeni u pretplatu ne važe u romingu. Ova akcija traje do isteka zaliha.

A za sve postojeće i nove prepaid, postpaid i biznis korisnike M:tel je povodom svog rođendana pripremio poklon i to 10GB besplatnog Internet saobraćaja za slobodnu potrošnju. Aktivacija je besplatna i sastoji se u slanju SMS poruke sadržaja “RODJENDAN” na broj 14555.

Promotivni period u kojem korisnici mogu aktivirati ovaj dodatak je od 08. – 31. 07. 2020. godine. Dobijene resusrse korisnik može da iskoristi do 31. 07. 2020.godine, kada im ističe validnost.

Proslavite i ovaj rođendan uz M:telpoklone i budite zdravi!

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Don
Gost
Don

Nema problema!

Send this to a friend