Ekonomija Sistematizacija radnih mjesta

Mugoša v.d. direktor Poreske uprave

Vlada Crne Gore prihvatila je prijedlog Komisije za kadrovska i administrativna pitanja da Miomir M. Mugoša, dosadašnji direktor Poreske uprave, bude izabran za vršioca dužnosti te funkcije.

U slučaju Stanislave Martinović, direktorice sektora za inspekcijski nadzor, konstatovan je prestanak mandata na lični zahtjev.

Nova direktorica sektora za inspekcijski nadzor biće Branka Jauković, a pomoćnica Biljana Jelić koja je do sada rukovodila Sektorom za ljudske resurse takođe je ostala bez dosadašnjeg radnog mjesta. Mandat joj je istekao ali će nastaviti kao v.d. da vodi pomenuti sektor.

U rješenju se navodi da Mugoši prestaje mandat zbog ukidanja navedenog radnog mjesta donošenjem novog Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji Poreske uprave.

Kako je navedeno u obrazloženju rješenja, Poreska uprava je dobila status samostalnog organa državne uprave, usljed čega nije bilo mogućnosti da se započne postupak popunjavanja navedenog radnog mjesta putem javnog konkursa, pa je bilo neophodno odrediti v.d. direktora Poreske uprave.

Mugoša može ostati v.d. najduže šest mjeseci.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Šeki
Gost
Šeki

Mugi je sposoban i uspjesan direktor!

Šekspir
Gost
Šekspir

Vrlo uspjesan direktor,treba i dalje da rukovodi ovom Upravom u interesu drzave Crne Gore.Samo naprijed Mugi,kome basta,basta.

Ida
Gost
Ida

A oće li ga đavo više odnijeti, prije nego napravi totalni pomor pljevaljske opštine ( u dilu sa Brkovićem)!

VOJO
Gost
VOJO

SMIJENITE MUGOŠU…. Ne znate koliko je uništio preduzeća a njegove prijatelje nije nikada kontrolisao….

Send this to a friend