Ekonomija

Napreduje rekonstrukcija raskrsnice u Rogamima

foto: Pobjeda

U toku je postavljanje stopa za vijadukt u Rogamima. Vijadukt će, kako kažu za Dan, radnici na gradilištu, biti dužine 40 metara, biće polu-otvorenog tipa i naslanjaće se uz zid.

“Izgradnjom vijadukta riješiće se problem ugla ukrštanja, koji je trenutno veoma nepovoljan, te će biti olakšano skretanje za put prema Rogamima. U toku radova do sada nije dolazilo do obustave saobraćaja. Građevinske mašine intezivno rade iznad kupališta u Vranjićkim njivama”, kažu radnici na gradilištu.

Kako je ranije najavljeno, rekonstrukcija dionice Rogami-Spuž dužine je oko pet kilometara. Širina kolovozne trake će iznositi tri metra, ivične trake 0,30 metara, odnosno ukupna širina kolovoza će biti 6,60 metara.

Na trasi je projektovan trotoar širine 1,5 metara. Završetak radova planiran je do kraja godine.Investitor je Direkcija za saobraćaj, dok je izvođač radova firma Bemaks.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
pgcgpg
Gost
pgcgpg

Zasto ne spoje 300m propalog puta od Pricelja do puta za mlin i spoje 2 rekonstruisane dionice? Inace kad se bude radio taj stari put ka Spuzu svo opterecenje ce biti na ovaom pravcu….i radi te 300m ce biti haos..

Nikola
Gost
Nikola

A put prema Spuzu? Mozda se na toj relaciji naseli neki politicar pa i njega zavrse…

sdadada
Gost
sdadada

procitaj clanak glupane

Send this to a friend