Ekonomija

Novi brend Xiaomi predstavljen u Telekomu

Crnogorski Telekom

U Crnogorskom Telekomu danas predstavljen novi brend mobilnih uređaja Xiaomi (Šaomi). Xiaomi se nalazi među pet vodećih proizvođača pametnih telefona u svijetu. Zahvaljujući inovacijama, poboljšanju kvaliteta usluga i povoljnim cijenama, Xiaomi je zabilježio rast prodaje za 74,5% u 2017. godini.

Crnogorski Telekom

Xiaomi uređaji su prepoznati po modernom dizajnu i vrhunskim performansama, a korisnicima Crnogorskog Telekoma dostupni su modeli: Mi A1, Redmi Note 5A i Mi MIX 2.

Crnogorski Telekom prati svjetske trendove i nastoji da svojim korisnicima uvijek pruži novine posebno kada je riječ o uređajima. Tako je i ovaj put predstavljen najbrže rastući brend mobilnih telefona Xiaomi, koji će obradovati mnoge korisnike, kako svojim izuzetnim performansama, tako i vrlo pristupačnim cijenama.

Više o modelima i uslovima kupovine:

Mi A1 model sa dvostrukom kamerom od 12 megapiksela i 2 x optičkim zumom omogućava korisnicima savršene fotografije. Uredjaj vrhunskog dizajna, nevjerovatno tanak i zaobljenih ivica daje osjećaj da u potpunosti odgovara ruci. Full HD ekran od 5,5 inča, Octa-core Snapdragon 625 processor, 64GB interne memorije i 4GB radne memorije, samo su neke od karakteristika modela koji će korisnicima Telekoma biti dostupan po cijeni od 11,90 eura mjesečno na 24 rate, ili po cijeni od 1 do 199 eura u zavisnosti od paketa koji korisnik odabere.

Crnogorski Telekom

Redmi Note 5A – Veliki HD ekran dijagonale 5,5 inča savršen je za pregledanje medija, dok ga Corning® Gorilla® staklo čini nevjerojatno otpornim na slučajne ogrebotine. Zahvaljujući zadnjoj kameri od 13 MP koja koristi PDAF za brzo fokusiranje, snimajte jasne i živopisne fotografije. Quad-core Snapdragon 435 procesor, 16GB interne memorije i 2GB radne memorije čine ga jednim od najaktraktivnijih modela na tržištu.

Uredjaj je dostupan korisnicima Crnogorskog Telekoma po cijeni od 1 do 69 eura uz odgovarajući paket i dužinu trajanja ugovora. Ukoliko se korisnik opredijeli za opciju plaćanja na rate, cijena je 5,90 eura mjesečno, uz ugovor na 24 mjeseca.

Mi MIX 2 model donosi prikaz preko cijelog ekrana i keramičko kućište. Na gornjem dijelu ekrana sakriven je ultrazvučni senzor, dok se mala prednja kamera uklapa u dizajn sa novim crnim premazom oko sočiva. Mi MIX 2 čini posebnom lijepim keramička zadnja strana visokog sjaja, koja glatko prelazi u aluminijski okvir.

Crnogorski Telekom

Keramika korištena na Mi MIX 2 je po mjeri tvrdoće odmah ispod dijamanta što garantuje dugo korišćenje uređaja bez ogrebotina i narušavanja izgleda. Uređaj Mi MIX 2 dolazi sa procesorom Snapdragon 835, 64GB interne memorije i 6GB radne memorije, kao i baterijom visokog kapaciteta 3400 mAh i opcijom brzog punjena treće generacije.

Mi MIX 2 dostupan je po cijeni od 25,90 eura mjesečno na 24 rate, ili po cijeni od 1 do 499 eura uz odgovarajući paket.

Kupovinom Xiaomi uređaja, korisnici dobijaju na poklon selfi štap (akcija traje do isteka zaliha).

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
WorldWide
Gost
WorldWide

E jadni Telekom, na šta je spao… Još malo pa će prodavati Nokiu ponovo. Raspadate se!

Goodfeeling
Gost
Goodfeeling

Śaomi je odličan, Mi Mix 2 posebno.

Ivan
Gost
Ivan

Jovane, ali sa AliExpress-a kad stigne moze da ti crkne posle 5 dana I da ga bacis u smece. U Telekomu imas dvije godine garanciju. Posle 8 mjeseci kad mi se pokvario uredjaj (softverski kvar) dobio sam novi I to u tom trenutku noviji.

Pozdrav

Dzidzi
Gost
Dzidzi

Okusio sam ja tu njihovu garanciju i nikad vise

Jovan
Gost
Jovan

Xiaomi daje globalnu garanciju 12 mjeseci. Kupovina preko Aliexpressa je direktno od Xiaomi Mi on-line Store. A da je garancija Telekoma skoro kao cijena telefona, sto je puno puno. Ja imam Xiaomi Max kupljen preko Aliexpressa radi bez greske vise od 2 godine.

Jovan
Gost
Jovan

Original Xiaomi Mi MIX 2 MIX2 6GB 64GB smartphone telephone Phone Snapdragon 835 Octa Core 5.99″ Full Screen Display Ceramics, cijena € 357,24 na AliExpress, free Shipping to Montenegro via AliExpress Standard Shipping. BEZ CARINE za posiljke preko DHL (+€ 34,43) u EU. A kod nas 24×25,90=621.60 € . Da li je to moguce???? Moze li cijena kao Aliexpress za… Više »

999999999.99🔱
Gost
999999999.99🔱

Jedi marko ja ću kolenice danas. Dago i rajo su mome tati i čedu braća. Ti si moj brat od strica nena mi je strina a matija mi je brat od brata od strica a sobica je moja neće je niko ponijeti. Ne moram ja dolaziti 100 godina ili 200 da je obilazim. ⚘🌷🌻

boki
Gost
boki

Kako je dobra ona crna riba što radi u ovu poslovnicu:)

vaka
Gost
vaka

Dobra bogme.

Send this to a friend