Ekonomija Crnogorski Telekom produžio rokove plaćanja računa

Od početka epidemije nije bilo isključenja

Crnogorski Telekom od početka epidemije korona virusa u Crnoj Gori, proglašene polovinom marta, nije pokretao proces isključivanja korisnika, imajući sluha za nove okolnosti, saopšteno je Pobjedi iz ove telekomunikacione kompanije.

“Rokovi za plaćanje računa su značajno produženi u odnosu na uobičajenu situaciju, pa su i isključenja značajno prolongirana. Korisnike smo putem SMS-a, društvenih mreža i medija u više navrata informisali o mogućnostima upravljanja uslugama i troškovima, pa i plaćanju računa kroz naše digitalne servise (poput aplikacije Telekom ME), čime smo se posredno pridružili kampanji #OstaniDoma”, kazali su Pobjedi iz Telekoma.

Iz Telekoma navode da su sa obzirom na to da ova kompanija obavlja djelatnost od javnog značaja, kao najvažniji prioritet postavili održavanje kontinuiteta poslovanja, kako bi svimkorisnicima, jednako građanima kao i partnerima iz javnog i privatnog sektora, nastavili da pružaju usluge.

“Da bismo mogli to da realizujemo, neophodno je obezbijediti finansijsku stabilnost u cijelom sektoru telekomunikacija, bez koje nema ni kontinuiteta u održavanju servisa i usluga. Zbog toga smo nakon značajnog produžavanja rokova za plaćanje računa odlučili da revidiramo bazu korisnika koji imaju dugovanja prema Telekomu, iz koje ćemo izostaviti korisnike starije od 65 godina i korisnike koji žive u područjima u djelimičnom ili potpunom karantinu, poput podgoričkog naselja Vrela Ribnička i opštine Tuzi”, saopštili su iz Telekoma.

Predstavnici kompanije dodaju da su u analizu uključili i nove potrebe građana koje se prije svega odnose na rad od kuće i praćanje onlajn nastave, za što su neophodni fiksni internet i Extra TV pa će, kako su kazali, i ti korisnici biti izuzeti iz isključenja.

“Budući da značajan broj korisnika na vrijeme izmiruje svoje obaveze prema Telekomu, odlučili smo da onima koji imaju dugovanja damo dodatni prostor da ih izmire, ali kao što smo već istakli, u ovom trenutku je riječ o korisnicima sa višemjesečnim neizmirenim obavezama za usluge mobilne telefonije i to iz perioda značajno prije početka epidemije, pošto su isključenja prolongirana od polovine marta”, poručili su iz Telekoma.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Slobodan
Gost
Slobodan

Kako Vas nije sramota,a meni licno ste juce iskljucili broj i to posle Vaskrsnjih praznika…

Rakoc
Gost
Rakoc

Puni ste ko brod , a nešto ne čuh da ste dali donaciju NKT , a zna se koliko novca iznosite godišnje iz ove države . I sad mi se falite prolongiranjem naplate , a ne saopštavate na koji period , a sve će te na kraju naplatiti. FOLIRANTI

RS3
Gost
RS3

Kolko ste se nakradinjali,narednih 5 godina,gratis za narod.

Slavko
Gost
Slavko

Nikad vise vi u mojoj kuci. Gore a skuplje usluge i takvih amatera ne vidjeh.

Boki
Gost
Boki

Ali vam je zato internet kocio

Nikola
Gost
Nikola

a CG je iza Srbije po slobodi novinara mozete li zamislit iza Srbije. Svi znamo sto se tamo u srbiji radi a ovdje ne znamo jer zivimo u neznanju. Jos nisam cuo da je neko premijeru postavio neko skakljivo pitanje tipa potrosacka korpa, sluzbenih automobila, satovi policijskih sluzbenika, bespovratni krediti funkcionerima ili po nekim smijesnim uslovima i jos milion stvari… Više »

Nikola
Gost
Nikola

stanje vanredno jedino racuni redovni. Pricamo o ekonomiji u CG hm zar to postoji. Potrosacka korpa, koja je smijesna, je veca od prosjecne plate jedno 120 eura. A samo da podsjetim da su u tu korpu ukljuceni minimum minimuma, da za ribu treba 4clana porodice da izdvoji 3.8 eura za mjesec dana, da je po monstatu 2 eura dnevno potrebno… Više »

Veki
Gost
Veki

Mene jutros stigla opomena za mart od telekoma. A tek 22 april.

.....
Gost
.....

Kako ste sirikogrudi, koliko ste para izdvojili za pomoc, sve tri kompanije, a imate odakle, da postoji cetvrti operater taman bismo trebali svi preci kod njega…

Mitar
Gost
Mitar

Zato Telenor jeste.

Paraglajder
Gost
Paraglajder

Jeste i Telekom, juče

Send this to a friend