Ekonomija

Otkazani letovi iz Beograda za Podgoricu i Tivat

Avion Er Srbija Foto:BETAPHOTO/Air Serbia

Letovi kompanije Air Serbia od Beograda ka Podgorici i Tivtu, koji su bili planirani za popodnevne i večernje sate, otkazani su, prenose srpski mediji.

Avion Beograd – Tivat trebalo je da sleti u 17:55 časova, a potom i da krene nazad u 18:40. Sa druge strane, avion iz Beograda večeras je u Podgoricu trebalo da stigne u 21.45, dok je let za Beograd bio planiran u 22.15.

Iz kompanije Air Serbia poručili su kako je razlog niza kašnjenje i otkazivanja letova bila višesatna zabrana točenja goriva na beogradskom aerodromu, koja je uslijedila usljed nepovoljnih vremenskih uslova.

“Zbog današnje višesatne zabrane točenja goriva na beogradskom aerodromu usljed nepovoljnih vremenskih uslova i posljedičnog gubljenja aerodromskih slotova, došlo je do kašnjenja velikog broja letova planiranih u popodnevnim i večernjim satima. Zbog ograničenja u radnom vremenu aerodroma destinacija i drugih poremećaja u saobraćaju, do sada su otkazani letovi do Budimpešte, Tivta, Diseldorfa, Hamburga, Ciriha, Milana”, navodi se u saopštenju Air Serbia, prenosi N1 Beograd.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nikola
Gost
Nikola

Svaka vam je istina ista.Ne propustate svaku priliku da pljujete sve sto je srpsko.Kako vam ne dosadi,pitam se.Postajete smijesni.

PG 69
Gost
PG 69

Pipun se obrukao za vijeke vjekova
I sebe i Zetu
A Crnu Goru ne može
Može samo da je sanja ,da je Premijer

Realno
Gost
Realno

Jao kakav blam! Zabrana točenja goriva…a zamisli tako na svjetskim aerodromima…pa sve bi letove otkazali na svijetu! Blam! Laž! Foliranje!

Ertugrul Beg
Gost
Ertugrul Beg

Da neidu sendvičari na sprdnju od protesta

Marsal
Gost
Marsal

Čista laž nego ne daju da ljudi putuju za cg

Simba
Gost
Simba

Čuli smo izjavu milana pipuna knezevića koji je drzao govor u srb, zivjela kaze srb pa bosna pa CG.Kukla nam majka, CG od špijuna i izdajnika CG sto dočekasmo kaze vučic je pomagao spc i srbima u CG.
Treba mu zabranit ulaz u CG treba mu oduzet drzavljanstvo.
CG stavlja na zadnje mjesto.

Zeta 🇲🇪
Gost
Zeta 🇲🇪

Srbiji treba zabraniti Crnogorsko nebo . Vučićeva igra dovukao Kosovske srbe na miting da bi Kurti obavio dogovoreno . A Pipun posao da povuče priznanje sa bine KAKVA JE TO BRUKA PIPUNE SADI KRTOLE SA VOJVODM .

Nezavisna Boka
Gost
Nezavisna Boka

Moze li smisleno objasnjenje zasto treba Srbiji zabraniti “crnogorsko” nebo?

Sve vi cvjetalo
Gost
Sve vi cvjetalo

Vala je pravda da nam ne vratite ove Vuciceve mitingase. Ostadose operisani Pipun i Kostunica.

Zoran
Gost
Zoran

A kako ce dojaviti pipun i vojvoda.

Nema veze
Gost
Nema veze

Nijesu noćas ni mislili dodit. Izjavljuju saučešće gazdi za propali miting.

marius
Gost
marius

Mozda Vucko onako srdit zbog fijaska mitinga objavi opstu mobilizaciju, pa ih poslje na Kosovo. Moraju ga poslusat. Zaduzio ih je.

Send this to a friend