Ekonomija

Otvorena prva IDEA prodavnica u Plavu

Stanovnici Plava dobili su novi veliki market-prvu IDEA prodavnicu u tom gradu. U ulici Racina bb, IDEA je otvorila savremeno opremljeni objekat na 300 metara kvadratnih, koji broji 13 zaposlenih.

Foto: Otvaranje IDEE u Plavu

Potrošačima nudi širok izbor proizvoda, sa posebnim naglaskom na mesaru, pekaru, delikates i sektor svježeg voća i povrća.

Foto: Otvaranje IDEE u Plavu

Već prvog dana, IDEU je posjetio veliki broj stanovnika Plava. Povodom otvaranja organizovane su višednevne aktivnosti, a za prvih 1.000 potrošača IDEA je obezbijedila posebne poklone. Organizovana je degustacija domaćih proizvoda iz linije Ukusi kraja moga, a za najmlađe druženje sa maskotom Kodi i popularno iscrtavanje lica.

Foto: Otvaranje IDEE u Plavu

Sudeći po prvim reakcijama Plavljana, nova prodavnica u gradu je odavno bila potrebna.

Foto: Otvaranje IDEE u Plavu

“Ovako je trebalo da se napravi i otvori u Plavu, prije svega zbog zaposlenosti. Ovo je nešto najbolje, cijene su odlične, povoljni ste. Sve mi dopalo, usluga, ponuda, ima baš dosta toga”, kaže Edis koji je IDEU posjetio na dan otvaranja.

Foto: Otvaranje IDEE u Plavu

I Ramiz je zadovoljan uslugom.

“Sve je u najboljem redu. Sve mi se dopada, baš je dobro. Ovakva prodavnica nam je zaista bilo potrebna,” kaže on.

Foto: Otvaranje IDEE u Plavu

Novotvorena prodavnica je 119. IDEA u Crnoj Gori, a Plav 19. opština u kojoj IDEA ima svoje objekte.

Foto: Otvaranje IDEE u Plavu

“IDEA porodica nastavlja da se širi ovog ljeta, a mi smo jako srećni i ponosni što imamo priliku da postanemo dobar komšija što većem broju ljudi. Za manje od mjesec otvorili smo tri nove IDEA prodavnice. Počeli smo sa otvaranjem prodavnice u Gornjoj Gorici, nakon čega smo se skoncentrisali na sjever zemlje i otvorili IDEA prodavnice na Žabljaku, sada i u Plavu,” rekla je Jelena Doderović, direktorica marketinga u IDEI.

Foto: Otvaranje IDEE u Plavu

Ukoliko niste uspjeli da prvog dana posjetite novu IDEA prodavnicu u Plavu, preporučujemo da to uradite narednih dana.

Foto: Otvaranje IDEE u Plavu

U nedjelju za svaki račun preko 10 eura, potrošači dobijaju srećku, iza koje se krije vrijedan poklon, a dan kasnije-u
ponedjeljak, svaka 100. kupovina će biti gratis. I to nije sve, u utorak vas očekuje 10 odsto popusta na svaku kupovinu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Titograd
Gost
Titograd

Dosta vše otvaranja VOLI-ja i IDEA-e!!! Dajte nam kladionice!!!

Virus
Gost
Virus

Vau…

Haj
Gost
Haj

Ako je placen oglas ok ako ne taman ko da je Mec’donalds otvoren.Vjest o otvaranju prodavnice u 21vj.cudo da gradonacelnik nije śeka vrpcu.A vidi babe kako se balonima raduje-bas tuzno.

RAZOČARANA
Gost
RAZOČARANA

Upravu ste, a i usrećili su ih sa IDEOM !

Ljubo
Gost
Ljubo

DJE SU FABRIKE STRUCNJACI

anonimus
Gost
anonimus

Sta ce nam fabrike, nemamo dovoljan broj marketa, prodavnica i kafica 😃

Baranin
Gost
Baranin

Hvala Bogu da i kod njih malo civilizacije dodje….dako ostane koji u plav sad kad imaju prodavnicu,da ne dolaze u Bar u trgovinu pa se ne vraća nijedan….

loler
Gost
loler

vidji momče, to što država neće da ulaže u śever nismo mi krivi. Neka tebe u Bar tvoj dje nije sigurno ni poći hljeb da se kupi. A neka nama śever. Nemoj samo dolazit ti i takvi kao ti, nećemo ni mi kod vas sa malim slovom V i još manjim slovom t kao ti.

Baranin
Gost
Baranin

Samo se nemojte spuštati ovamo put Bara vi iz gusinja,plava,rozaja Itd….:pa ćemo lako,mi vama nećemo smetati sigurno…..okrenite nedje drugo tako vam boga…

samo pitam...
Gost
samo pitam...

A mogu li ovi iz leskovca, ćićevca, šapca…

Gusinje
Gost
Gusinje

A jesi necojek

Baranin
Gost
Baranin

Eno boti a sto??!!!A ti si mi ko neki covek boti,ene a ne vido nisi ti covek ti si iz gusinja…a mrssss govedo jedno irvasu jedan otrcani mmmrrrssss…..

Send this to a friend