Ekonomija

Počela gradnja terminala na tivatskom aerodromu

Aerodrom Tivat

Izgradnja terminalske zgrade na aerodromu Tivat, površine 1.300 kvadrata, počela je juče, saopštio je izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić.

Riječ je o objektu za odlazeće putnike koji će imati šest check-in šaltera za registraciju i predaju prtljaga, kao i prostorije za predstavnike avio-kompanija, službene prostorije za policajce i carinike. Rok izgradnje je 75 dana.

“Sa velikim zadovoljstvom mogu reći da smo na aerodromu Tivat otpočeli izgradnju novog aerodromskog objekta od 1.300 kvadrata koji će omogućiti veći komfor putnicima, bržu i kvalitetniju uslugu kao i bolje uslove rada za naše radnike”, napisao je Orlandić na Facebook profilu.

On je istakao da će prostor za sortiranje prtljaga u novoj zgradi biti povezan sa holom za registraciju i šalterima za prijavu putnika i prtljaga preko sistema pokretnih traka.

“Hol za odlazak putnika je povezan sa holom za registraciju putnika i prtljaga preko zone sa rendgenima za kontrolu putnika i ručnog prtljaga i zone sa šalterima za pasošku kontroli” zaključio je Orlandić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Killy
Gost
Killy

Nadam se da će u novom objektu raditi klima jer je ovaj sada objekat jako loše ili nikako klimatizovan. Nije rijedak slučaj da neko izgubi svijest od vrućine na aerodromu Tivat. Bruka i sramota.

Send this to a friend