Ekonomija

Počela ljetnja sezona u Ski centru Savin kuk

U Ski centru Savin kuk počela je ljetnja turistička sezona, tokom koje će posjetiocima na raspolaganju biti brojne aktivnosti.

Iz Turističke organizacije Žabljak je saopšteno da je cjenovnik usluga koje nudi ski centar Savin kuk počeo da važi od 1. juna.

Cijena vožnje žičarom za odraslu osobu je sedam eura, za djecu do 14 godina četiri eura, a za grupe od 20 osoba i preko pet eura.

Cijena vožnje žičarom i ručak u restoranu Durmitorsko sijelo, za grupe preko 20 osoba, iznosi 15 eura.

Cijena ulaznice u avanturistički park iznosi pet eura za djecu do osam godina i sedam eura za djecu i mlade od devet do 16 godina.

Radno vrijeme žičare je od deset do 16 sati.

Obezbijeđeno je i dječije igralište u podnožju skijališta.

“Za sada se neće naplaćivati, dok će u špicu sezone imati cjenovnik za ovu uslugu. Parking je besplatan za sve goste”, dodaje se u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milka
Gost
Milka

7 euraaaa, ne zezajte. QQ Zlatibore opet se druzimo

MSC
Gost
MSC

Ma sta kažete, vidi im cijene, pa uporedi sa kvalitetom, raspalim žičarama i sl. Drugari treba da se radi i ulozi, pa da vam neko dodje. Ovo je 21. vijek, pogled sa Durmitora se pruža na svakom pametnom telefonu, tabletu, kompjuteru. Dajte nesto ukorak sa vremenom ili makar da ne zaostajete vise od 30 godina za civilizacijom!

Ve$a
Gost
Ve$a

Za vas iz pogdorice je dovoljan telefon ili tablet, zabijte se u te vase prdekane od kafana i tisina! Seljacka demagogija! Pola vas i ne zna ni sto je durmitor ni dje se nalazi! A i kao turisti ste nula, zato batali se seljacke price, demagogije i mlacenja o cijenama!

Milka
Gost
Milka

Mozda ne znamo dovoljno o Durmitoru ali znam jedno, da nema ko da nas nauci ni kad gore dodjemo. Nemate aktivnosti za djecu, ya omladinu, ture, info pult. Cesto nestaju i struja i voda, da smo bili primorani da jedemo sendvice iz Volija. Pored vikendice koju imamo gore mi cemo ipak izabrati Srbiju, Makedoniju ili Bosnu.

Zeljko
Gost
Zeljko

Dobro ali sto bi sa novim ski liftom rekose obecase mozda u januaru montaza

Send this to a friend