Ekonomija

Počinje uređenje Biznis zone u Mojkovcu

Biznis zona Babića Polje-Mojkovac

Crnogorska Vlada obezbijedila je preko 825 hiljada eura za izgradnju saobraćajnica u Biznis zoni u Mojkovcu, a Uprava javnih radova potpisala je danas sa podgoričkim preduzećem Fidija ugovor o izgradnji. Izvođač se obavezao da radove završi u roku od 120 dana od dana uvođenja u posao, saopšteno je iz Vlade.

Napominje se da je riječ o značajnoj investiciji zahvaljujući kojoj će biti obezbijeđen dodatan podsticaj za preduzetništvo u Mojkovcu, a samim tim stvaraju se uslovi i za nova radna mjesta.

“Na lokaciji Biznis zone, koja se nalazi u okviru Detaljnog urbanističkog plana Babića polje, predviđeni su izgradnja oko 850 metara saobraćajnica širine 5,5 metara sa trotoarima i potpornim zidovima, polaganje vodovodne, fekalne i atmosferske kanalizacije, postavljanje vertikalne i horizontalne signalizacije, kao radovi i na elektroenergetskim i telekomunikacionim instalacijama”, zaključuju u Vladi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Papratine
Gost
Papratine

Dobra stvar za nas ,mojkovcane.

Mark
Gost
Mark

Vlasnik ove firme je u zatvor zbog neplacanja poreza drzavi i drugih malverzacija,ali za firmu to nije problem da i dalje dobija drzavne tendere?!

Bob
Gost
Bob

Dobila je posao firma koja je pod istragom specijalnog drzavnog tuzilastva zbog pranja para I neplacanja poreza?!

Pjer
Gost
Pjer

Biznis zona Mojkovac
Svasta

Ja pa ja
Gost
Ja pa ja

A dje ce ležaljke i suncobrani ???

Send this to a friend