Ekonomija Nove cijene od 9. jula

Poskupio željeznički prevoz

ilustracija

Željeznički prevoz Crne Gore poskupio je cijene svojih usluga u lokalnom saobraćaju na redovne i mjesečne karte za oko 15 odsto.

“Cijene se primjenjuju od 9. jula 2019. godine”, saopšteno je iz ŽPCG.

Željeznički prevoz Crne Gore korisnicima svojih usluga sa sjevera Crne Gore nudi novu uslugu – promotivnu ponudu, koja će biti na snazi od 9. jula od 1. septembra tekuće godine.

“Ponuda se odnosi na povratna porodična putovanja (bračni par i djecu do navršene 14. godine) na relaciji Bijelo Polje – Sutomore i nazad, vozom br. 6101, koji iz Bijelog Polja kreće u 7.01h i povratnim vozom br. 6104 koji iz Sutomora kreće u 18.19h. Cijene važe isključivo za navedeni par vozova Broj mjesta je ograničen na 60, odnosno jedna kola, a promotivna karta važi jedan dan, samo za povratna putovanja”, objašnjavaju u ŽPCG.

Cijene su sledeće

  • Bijelo Polje (Lješnica) – Sutomore, devet eura po osobi (odrasli). Djeca do šest godina besplatno, a djeca od šest do 14 godina pet eura po osobi
  • Mojkovac – Sutomore sedam eura po osobi (odrasli). Djeca do šest godina besplatno, a djeca od šest do 14 godina četiri eura po osobi
  • Kolašin – Sutomore 5.50 eura po osobi  (odrasli). Djeca do šest godina besplatno, a djeca od šest do 14 godina tri eura po osobi.

S.Đ

19

avatar
1000
18
1
0
 
19
CarLipovoCojkePrinc od KonikaEmi
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Car
Gost
Car

Pravo je njino da uređuju cjenovnik.
Sramota je što obmanjuju građane, jer cijena nije veća za 15%, već za 37%!
Ranije, cijena povratne vozne karte, PG – SU je bila tačno 3.0 eura, a sada je 4.1 eura ili za 37% više. Jbg, mora da im je ovo izračuna’ neko iz Monstata!

Cojke
Gost
Cojke

A koje su ove skuplje cijene? Napisali ste naslov kako je poskupilo i onda mlatite o popustu

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Sve je to dobro samo taj voz za kupanje treba da ide iz svakog grada ne samo iz Bijelog polja.

Emi
Gost
Emi

Nije to poskupljenje, oni su samo uracunali kartu za voz + kartu za autobus ili kombi. Jer gdje voz stane tu autobus nastavi…divlja ljepota ZCG

Anonymus
Gost
Anonymus

Brzo i sigurno ce izgubiti i ovo malo putnika sto putuje vozom. Cijene voznih karata su: 3€ do Kolasina, 3,5€ do Mk i Bp-a, bolje ici autobusom, nego raspalim vozom koji putuje po 3h Pg-Bp.

Milan
Gost
Milan

Cijene karata nisu poskupljivale 10 godina, 50 centi poskupljenje na relaciji Podgorica- Bijelo Polje ne predstavlja neki udar na dzep. Svi bi da se voze jeftino a traze preciznost i kvalitet. Koliko je poskupjelo samo gorivo u zadnjih nekoliko godina a da ne pricamo za struju i ostalo,ovo je samo zakasnjeli slijed dogadjaja.

Lala
Gost
Lala

Taman da se smanji broj sjevernjaka kod nas dolje.

Lala
Gost
Lala

Taman da ovima sa sjevera bude skuplje da se spuste.

Bbb
Gost
Bbb

Moze li se iz Podgorice za Sutomore

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

To nije voz nego gvozdeni konj

Lola
Gost
Lola

A vozovi su nam sjajni, stvarno, pa kapiram.

DECART
Gost
DECART

JA BIH PLATIO DA NE IDEM

Rovo92
Gost
Rovo92

Hahahahahahaha

Bećo
Gost
Bećo

To smislili ovi mozgovi iz Bošnjačke što im je data željeznica na upravu?

Avro
Gost
Avro

Da sirotinja u Sutomoru ne ometa bogataše u uživanju!

Send this to a friend