Ekonomija

Prihod od trajektne linije premašio milion eura

Trajekt/ Foto: Novski portal

Prihod preduzeća Morsko dobro od trajektne linije Kamenari-Lepetane već sada je preko milion eura, saopštio je njegov direktor, Mladen Mikijelj.

On je na svom Facebook profilu napisao da je sa trajektom “Ruka pravde” stigao i prvi milion, odnosno da je do sada ukupno prihodovano 1,02 miliona eura.

“Predhodnog dana ostvaren je rekordan dnevni prihod u iznosu od 31,66 hiljada eura. Ovo je najbolji dokaz o kakvom resursu je riječ. Nastavljamo dalje, uprkos kontinuiranim opstrukcijama, da radimo u korist građana”, kazao je Mikijelj.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pazar
Gost
Pazar

Kako bi bilo dodro da svaka firma ima samo prihod, bez rashoda. Bolje bi vam bilo da ste otvorili neki hiper market jer je dnevni pazar veći i onda samo računate prihod.

Marsal
Gost
Marsal

Zna li iko iz kudrave vlade što znači promet a što rashod a što čista dobit očigledno ne niko nego mažu oči narodu neko ipak zna ponešto za razliku od lopovske kudrave vlade

Gandy
Gost
Gandy

Rashod ne pominjete. Ni profit.

Loš
Gost
Loš

Da li u ovoj zemlji žive pingvini.Prvo kažete da država u ovom času ima iše novca na zalihama nego prošle godine i da neće biti bankrota,ali ne kažete da država ne ostvaruje zacrtani u budžetu i da sve pare idu na plate i penzije ,a sve drugo je stalo.Onda kažete da ste zaradili milion .Recite i koliki su troškovi i… Više »

Send this to a friend