Ekonomija

Radulović u top 12 evropskih menadžera

Žarko Radulović

Suvlasnik hotelske grupe Montenegro stars Žarko Radulović proglašen je za jednog od 12 najboljih evropskih menadžera u proteklih 25 godina, pišu Vikend novine.

Priznanje je dodijelila evropska agencija Najmenadžer, za izbor i promociju najuspješnijih biznismena i časopis Euromanager.

Iz Upravnog odbora agencije Najmenadžer, čiji je počasni predjednik nekadašnji hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, saopšteno je da su novu nagradu Top 12 evropskih menadžera ustanovili prateći razvoj i unapređenje biznisa u kompanijama koje su, kao i njihove čelnike prethodnih godina nagrađivali za poslovni rezultat.

“Žiri je odlučio da nagradi Radulovića Zlatnom plaketom jer je vodeći svoju kompaniju, unaprijedio poslovni ambijent u svojoj Crnoj Gori, ali i državama jugoistočne i srednje Evrope”, saopšteno je na ceremoniji dodjele nagrada u Sarajevu, koja je u skladu sa epidemiološkom situacijom održana pred ograničenim brojem posjetilaca.

Radulović je, kako se navodi, nagrađen za kontinuirani doprinos razvoju turizma u Crnoj Gori i regionu, a u okviru ove inicijative on, hotel Splendid i njegov generalni menadžer od 2008. pa na ovamo dobili su čak pet priznanja evropskih menadžera u okviru ove inicijative.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
zlatko
Gost
zlatko

Pa ove diplome i pohvale se placaju. To se odavno zna. Radulovic je sebe proglasio kapetanom, a da se zna bio je samo kormilar. To nije tesko provjeriti.

milisav
Gost
milisav

Da se nikad ne zaboravi da je ovaj pokusao da nasa radna mjesta da Filipincima!

tećaš
Gost
tećaš

Kakva lobanja…

Ajmo
Gost
Ajmo

Kakvi li su onda ovi drugi??

Acel
Gost
Acel

Eto da se nalo nasmijemo jutros 😉

Emma
Gost
Emma

Nem CG sposobnijeg.Bravo!

Bnjj
Gost
Bnjj

Strašno, lako je biti top menadžer kada su radnici robovi, rade za bijedne plate. Taj hotel je poznat kao loše mjesto za rad. Ovo je strašno, đe je kapitalizam došao

aaaaaaa......
Gost
aaaaaaa......

😂😂😂😂😂😂😂😂

Gond
Gost
Gond

Sobarica 193€?

Hajduk
Gost
Hajduk

Hahahaha

Dejo 1160 mln
Gost
Dejo 1160 mln

Lepi wlada. …..

Dejo 1160 mln
Gost
Dejo 1160 mln

Možda za crnu goru.

Send this to a friend