Ekonomija

Sjutra protest zbog poskupljenja goriva

U organizaciji Socijaldemokratske partije sjutra će se u 13 časova, ispred zgrade Ministarstva finansija i socijalnog staranja, u Podgorici održati protest protiv poskupljenja goriva.

“Sjutra treba da pokažemo Vladi Crne Gore i ministrima zašto je ovo stanje sa gorivom neodrživo! Jer vlast od 10 eura koje uspemo na pumpi uzima šest kroz akcize i PDV, dok je samo četiri eura vrijednost goriva i marža prodavaca”, napisao je na Twitteru šef Medijskog pula SDP-a Mirko Stanić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Smijesni ste
Gost
Smijesni ste

Smiješni ste. Gorivo je poskupilo u cijelom svijetu i to nema veze sa akcizama. Akcize su iste kao i za vrijeme prethodne vlasti. Zašto je sve ostalo poskupilo? Pa zato što cg uvozi sve – nema proizvodnje. Zašto? Stvarno zašto 😂.

Bot32
Gost
Bot32

E biva da je gorivo 5 eura po litri. Onda bi svima bilo za dječiji dodatak. Bar do šezdeset i pete a onda mogu u penziju.

KapetanRitzudis
Gost
KapetanRitzudis

Kad je bilo i skuplje nisu se bunili. Uostalom ko je donio ove akcize?

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Apostolsko litijaska (jadna) vlada

Miso
Gost
Miso

Nismo glasa pustili kad nam onomad neko, svi znamo ko, rece da je gorivo luksuz. Nego ljudi slabo pamte, to je glavni problem.

Cetinje
Gost
Cetinje

Vakat je! E viva! Da je vjecna!

Miki
Gost
Miki

Hocete da drzava sve placa?

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Kakve mi onamo veze sa cijenom nafte

Kico
Gost
Kico

Kako će operisani na Kosovo 😂😂😂😂😂😂

Dritan i lepa😂
Gost
Dritan i lepa😂

Osvjezilo.

Viki
Gost
Viki

Istina,ali treba masovno izaći zbog malih plata i lošeg standarda.Ali to se kod nas neće desiti.Zato će se izaći masovno zbog drugih stvari,za mene nebitnih.

Maki
Gost
Maki

Osvezilo !! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Prc CG
Gost
Prc CG

Protest zbo poskupljenja goriva,naftni derivati su poskupljali u citavom svijetu ne samo u CG a sve zbog nestasice nafte i gasa…..Nije vlada svojom voljom povećala cijene goriva nego je to globalno pitanje.

Ivanka
Gost
Ivanka

Tacno tako kako glup narod majko mila 🙄

Lipi
Gost
Lipi

Jeste tacno, ali su nam akcize ogromne, deru nas kao ovce, to se moze korigovati da se ublazi porast… Ali kako ce placati ove nove milijarderake kredite Mickeja iz tajnosti? Uporedjuju rezultate za godinom 2020 kad je drzava bila pod kljuc. Smijesno i za nas glupane….

zoran
Gost
zoran

Rece i pretece

Snjeg
Gost
Snjeg

A zasto je u BiH onda mnogo jeftinije gorivo..

Send this to a friend