Ekonomija

Uprava javnih radova raskinula tri ugovora sa Tehnoputem

ilustracija

Uprava javnih radova raskinula je tri ugovora sa podgoričkim doo Tehnoput MNE, zbog nastupanja bitnih razloga uzrokovanih nepoštovanjem ugovorenih obaveza.

“Riječ je o ugovorima od 10. jula i 19. septembra prošle i 15. aprila ove godine, kojima su bili predviđeni modernizacija lokalnih puteva i rekonstrukcija gradske saobraćajnice na području opštine Kolašin”, saopšteno je iz Uprave.

Izvođač je, kako ističu,  svojom krivicom doveo u pitanje rok i završetak radova, jer nije blagovremeno dostavio bankarsku garanciju za dobro izvršenje ugovora, niti je započeo sa ugovorenim radovima.

“Imajući u vidu da, uprkos upozorenjima i pozivima Uprave javnih radova, nepravilnosti nijesu otklonjene, Uprava je odlučila da jednostrano raskine ugovor sa ovim izvođačem, u skladu sa zakonskom regulativom i odredbama ugovora”, jasni su oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Primorac
Gost
Primorac

Isto je i sa firmom briv gledam radove izmedju cg granice i hrvatske oni ko da namjerno odugovlače a sezona uveliko počela

Montenegrin
Gost
Montenegrin

Pogledajte koliko su probili rok u Pg…..sto cine u Igalo i pored toga angazuju njih!?! Treba bez tendera davati Bemaxu,jako ozbiljna i kvalitetna firma!!

Saaki
Gost
Saaki

Osnovace on novu firmu E Viva Tehnoput mne

Vojo
Gost
Vojo

A u Herceg Novom dobili da saniraju magistralu koja je jedini put ya ulayak u Cg iz EU

bankar
Gost
bankar

A koja normalna banka će njemu da izda garanciju?

Sprdnja kako se gura neko ko je već zajebao sistem negos vemu dođe kraj

Mne
Gost
Mne

A Hvala Bogu u ZEtu se radi put kilometar evo 3 godine!

Send this to a friend