Ekonomija

Zaposlite se u Luštici Bay!

Ako ste posvećeni, odgovorni, govorite više stranih jezika i želite da budete ponosni na svoje radno mjesto, pogledajte koja radna mjesta su otvorena u Luštici Development!

Sa razvojem najvećeg rezidencijalno-turističkog kompleksa u jugo-istočnoj Evropi, Luštica Development A.D. proširuje svoj tim u gotovo svim segmentima poslovanja, na sledećim pozicijama:

  • Tehničar održavanjaŠef računovodstva
  • Mlađi knjigovođa
  • Pravnik
  • Marketing menadžer u sektoru upravljanja destinacijom
  • Marketing menadžer u sektoru prodaje nekretnina
  • Projekt menadžer
  • Dizajn menadžer
  • Agent u prodaji nekretnina
  • Radnik na održavanju javnih površina – čistač

Otvaranje novih radnih pozicija je rezultat uvođenja novih i ojačavanja postojećih sektora u kompaniji koja razvija 1,1 milijardu vrijedan projekat Luštica Bay.

 

Svi zainteresovani mogu više informacija dobiti na zvaničnoj veb stranici www.lusticabay.com/careers gdje se u kontinuitetu oglašavaju nove radne pozicije.

Ponosni na mjesto na kojem radimo, ponosni na svoje ljude!

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pravda
Gost
Pravda

A ko će da radi u toj zabiti i da služi one što ni Yugoslaviju destregaše? Plata i njen iznos su relativan pojam, ima li se tu fiksno zaduženje i autonomija ili traže potrčkarala? Nisam jezike učio da bi me ini eksploatisali, prijavljen sam na biro rada, pa nek’ me pronađu, ako smiju ! A inače sam protiv korporativnog i… Više »

Nefi
Gost
Nefi

Ne zaposli , imate neizivljene menadzere kompleksase pa vam treba sad neko da radi i njihov posao ,gorite ljude , a u top menadzment sve preletaci iz firme u firmu , 4 cifre da im date malo je jer se ne zadrzavaju koliko traje sezona

Filipinac mlad
Gost
Filipinac mlad

Ma neću i tačka.

Savo
Gost
Savo

Zelim ti dobar posao i jos bolju platu. Toliko o ljubomori. A oces li se kroz pola god ili godinu sjetiti ovih rijeci oces. Iz iskystva pisem .svako dobro druze.

LSCG
Gost
LSCG

Med i mlijeko….

Savo
Gost
Savo

Kolika je plata. Jer vidim sve med i mlijeko. Sve na nivou a zaradu niko ne pominje. Bice 225 eura. A i to ti ne treba ti radis na Lusticu. Jad i tuga.

TonyZ
Gost
TonyZ

Zasto jad i tuga? Zato sto ti je krivo sto nijesi sposoban da se zaposlis? Ovo je izuzetno dobra ponuda ko god hoce da radi i da se usavrsava, jer imas od koga da naucis… Prije par godina, ovdje je bio krs i cecar, a sad prilika za dobar posao… koliko ljubomore u tvom komentaru…

važi
Gost
važi

Ne smije se pitat kolka je plata od ovih sendvičara DPS-a! Odma se pojave da brane Crnu Goru!

TonyZ
Gost
TonyZ

Naravno da cu da branim Crnu Goru, moja drzava! Ne no cu paprikare iz pecenjevce da branim u pedopet… Ne jedem sendvice, na dijeti sam. Zivio DPS!

Peki
Gost
Peki

Tvoja drzava je svazilend, ili neka druga vrsta bushmanije dje.možeš da cistis guzu turistima za dolar na dan. Za tebe su Pecenjevci Pariz.

Peki
Gost
Peki

Ne seri života ti.

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Da to išta valja, ne bi tražili radnike preko novina.

Send this to a friend